Uutiset 26. lokakuuta 2017

Kolmikanavainen CBH Advanced helpottaa edistyneiden järjestelmien käyttöä

Kolmikanavainen LINAK CBH Advanced -ohjausyksikkö soveltuu ihanteellisesti säädettäviin moottorisänkyihin, joissa käytetään kolmea erillistä karamoottoria.

Kolmikanavainen CBH Advanced -ohjausyksikkö sopii edistyneisiin kotisänkyihin, joissa kolmella karamoottorilla luodaan erilaisia säätöjä ja lisätoimintoja. Kolme erillistä kanavaa yhden karamoottorin järjestelmille tarkoittaa esimerkiksi sängyn selkäosan sekä niska- ja jalkatukien säätömahdollisuutta. 

Alkuperäiseen CBH Advanced -ohjausyksikköön verrattuna tässä versiossa on lisäkanava kolmannelle karamoottorille. Tämä tarkoittaa sitä, että monipuolisilla lisätoiminnoilla varustettu kolmen karamoottorin järjestelmä voidaan nyt luoda vain muutamalla komponentilla! 

Kolmikanavaisen CBH Advanced -ohjausyksikön edut sänkymoottorijärjestelmässä:

  • Kustannustehokas järjestelmä, jossa on vähemmän osia
  • Enemmän tilaa sängyn alla
  • Ei sotkeutuneita johtoja
  • Nopeampi asennus 
Kolmikanavainen CBH Advanced helpottaa edistyneiden järjestelmien käyttöä
Pienemmät kustannukset – yksi riittää
Vähemmän osia järjestelmässä tarkoittaa alhaisempia kustannuksia. Karamoottoreille tarkoitettu kolmas kanava poistaa kahden ohjausyksikön tarpeen tällaisessa järjestelmässä. Tämä yksinkertaistaa järjestelmää ja samalla säilyttää CBH Advanced -ohjausyksikön tärkeimmät ominaisuudet, kuten muistin ja langattoman ohjauksen. 

Järjestelmä on kustannustehokas, sillä siinä on mahdollisimman vähän hallittavia ja asennettavia osia. 

Vähemmän osia ja lyhyempi asennusaika
Tämän uuden ohjausyksikön ansiosta kolmella karamoottorilla varustetut järjestelmät on erittäin helppo koota. Osia ja kaapeleita on tavallista vähemmän, joten sängyn alle jää myös enemmän tilaa.

Tutustu CBH-ohjausyksikkövalikoiman muihin tuotteisiin – CBH Basic ja CBH Advanced –sivustollamme.

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.