Ota yhteyttä meihin
Uutiset 1. marraskuuta 2017

Säädettävyyden tulevaisuus MEDICA 2017 -messuilla

LINAK osallistuu jälleen kerran Düsseldorfin kansainvälisille MEDICA-messuille Saksassa. Esittelemme osastollamme terveydenhuollon säädettävien, pesunkestävien laitteiden tulevaisuutta.

MEDICA 2017
Terveydenhuollon teknologiatrendit suuntautuvat yhä selkeämmin kohti tehokkaampia ja monimutkaisempia järjestelmäratkaisuja säädettäville laitteille, ja samalla datan, ergonomian ja paremman hygienian merkitys kasvaa.

LINAK on jo kehittänyt yli 30 vuoden ajan terveydenhuollon säädettäviin laitteisiin hyväksyttyjä sähköisiä karamoottorijärjestelmiä. LINAK ja sen laaja tuotevalikoima tunnetaan kaikkialla maailmassa. Tuotteidemme avulla asiakkaamme voivat kehittää mitä erilaisimpia laitteita – perustoiminnoilla varustetuista järjestelmistä aina edistyksellisempiin ratkaisuihin.

Kutsu sinulle
Näytämme sinulle mielellämme MEDICA 2017 -messuilla, miten LINAK voi tuoda lisäarvoa terveydenhuollon laitteisiin, sekä miten uusilla, tehokkailla sähkökäyttöisillä karamoottorijärjestelmillä on helpompi käsitellä ylipainoisia potilaita, ja miten hygieenisiä ja helposti puhdistettavia ratkaisumme ovat.

Tutustu säädettävien terveydenhoitolaitteiden tulevaisuuteen omin silmin. Vieraile osastollamme MEDICA 2017 -messuilla (F11, halli 14) Düsseldorfissa, Saksassa, 13.–16. marraskuuta.

Odotamme tapaamistasi siellä. Yhdessä voimme parantaa useiden ihmisten elämänlaatua. 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.