Ota yhteyttä meihin
Uutiset 3. marraskuuta 2017

Sähkökäyttöiset ratkaisut Agritechnica 2017 -tapahtumassa

LINAK esittelee raskaiden maatalouskoneiden sähkökäyttöisten karamoottoriratkaisujen tulevaisuutta. CAN-väylää hyödyntävä tarkka paikkatieto ja ohjaus voivat vaikuttaa merkittävästi älykkääseen maatalouteen.

Sähkökäyttöiset ratkaisut Agritechnica 2017 -tapahtumassa

Tehokkuus ja automaatio ovat tärkeimpiä painopistealueita nykyaikaisia maatalouskoneita kehitettäessä. Laitteiden on oltava helppoja hallinta ja intuitiivisia käyttää, ja niiden liikkeiden on oltava riittävän tarkkoja kaikissa tilanteissa.

Hannoverin tämänvuotisessa Agritechnica-tapahtumassa Saksassa näet, miksi sähkökäyttöisyys liittyy niin tiiviisti maatalouskoneiden tulevaisuuteen. 

LINAK esittelee 40 vuoden teknologiaosaamisen pohjalta kehitetyt CAN bus -karamoottorit raskaisiin maatalouskoneisiin. Olemme erityisen ylpeitä voidessamme esitellä uuden lineaarisen karamoottorimme LA33, joka soveltuu ihanteellisesti tavallista enemmän tehoa edellyttäviin ahtaisiin käyttökohteisiin.

Tervetuloa kokeilemaan. LINAK esittelee sitä sekä uutta ohjaustoimintoa "Game Zone” -pelialueellaan”. 

Odotamme sinua 12.–18. marraskuuta osastollamme B29 (hallissa 17).

Yhdessä voimme kehittää yrityksesi tuotteita ja liiketoimintaa. 

Integrointia. Kehitystä. Edistystä. Yhteistyöllä.

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.