Ota yhteyttä meihin
Uutiset 7. marraskuuta 2017

Muistutustoiminto kertoo, milloin on aika vaihtaa asentoa työpöydän ääressä

Hyödynnä korkeussäädettävää työpöytää mahdollisimman tehokkaasti: LINAK DPG -pöytäohjaimissa on intuitiivinen muistutustoiminto, jossa ohjelmiston tarkkuus yhdistyy käyttäjän intuitioon.

Muistutustoiminto kertoo, milloin on aika vaihtaa asentoa työpöydän ääressä

DPG-pöytäohjainmallisto on suunniteltu käyttäytymistieteellisten tutkimusten perusteella, ja se motivoi käyttämään korkeussäädettävää pöytää enemmän. Edistyneiden DPG-pöytäohjainten malliston muistutustoiminto ilmoittaa kätevästi väreillä, milloin on aika nousta seisomaan.

Integroitu muistutustoiminto värillisillä merkkivaloilla 
Intuitiivinen muistutustoiminto on integroitu kolmeen neljästä DPG-pöytäohjainmallista. Muistutustoiminto hyödyntää mallista riippuen joko LED-valonauhaa tai LED-diodia, joka ilmaisee pöydän nykyisen käyttötilan. Se vaihtaa väriä, kun käyttäjän on aika vaihtaa asentoa eli nousta seisomaan. Värivalojen integroinnin tausta-ajatuksena on toimia helppona työkaluna, joka kannustaa seisomaan ja edistää näin käyttäjän terveyttä.

Muistutustoiminto kertoo, milloin on aika vaihtaa asentoa työpöydän ääressä

Kun vihreä valo muuttuu oranssiksi, on aika liikkua
DPG-pöytäohjainten vihreät ja oranssit merkkivalot perustuvat luontaisiin väriassosiaatioihimme, joten vihreä valo kertoo, ettei käyttäjän tarvitse liikkua. Kun ”istumisjakso” on päättymässä, vihreä valo alkaa vilkkua oranssina, joten käyttäjän huomio kiinnittyy siihen vaistomaisesti. 
Käyttäjä voi halutessaan valita esiasetetut aikavälit tai mukauttaa toiminnon tarpeisiinsa asettamalla omat aikavälinsä.

DPG-muistutus yhdistettynä LINAK Desk Control™ -sovellukseen 
Edistyneet DPG-pöytäohjainmallit (DPG1C, DPG1B ja DPG1M) ovat yhteensopivia LINAK Desk Control -mobiilisovelluksen kanssa langattoman Bluetooth®-yhteyden kautta. Kun laitteet on yhdistetty, käyttäjää muistutetaan liikkumisesta sekä DPG:n avulla että mobiililaitteen ilmoituksilla ja äänimerkillä.
DPG-pöytäohjaimet ovat helppo tapa totutella terveellisempiin työskentelytapoihin. Muotoilulla voidaan vaikuttaa totuttuihin tapoihin.

Muistutustoiminto kertoo, milloin on aika vaihtaa asentoa työpöydän ääressä

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.