Ota yhteyttä meihin
Uutiset 27. marraskuuta 2017

DL19 laajentaa moottorikotelon sisältävien nostopilareiden valikoimaa

Sähkökäyttöinen nostopilari DL19 on osa kasvavaa moottorikotelolla varustettujen pilareiden valikoimaamme ja soveltuu erityisesti runkorakenteisiin, joita käytetään erilaisten jalkojen kanssa. Tuotteen mukana voidaan toimittaa myös LINAK Kick & Click™ -järjestelmä.

DL19 laajentaa moottorikotelon sisältävien nostopilarien valikoimaa

Uusi moottorikotelon sisältävä DL19-nostopilari soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa halutaan käyttää samaa ylärunkorakennetta erilaisten jalkaosien kanssa. 

Elokuusta 2017 lähtien LINAKin moottorikotelon sisältäviä nostopilareita on ollut yhdeksän. Uusin niistä on nelikulmainen DESKLIFT™ DL19, joka tuo uusia mahdollisuuksia työpöytien suunnitteluun ja valmistukseen. 

LINAKilla on jo nyt markkinoiden kattavimpiin lukeutuva moottorikotelon sisältävien nostopilareiden valikoima. Valikoimaan sisältyy erimuotoisia kaksi- ja kolmiosaisia pilareita – pyöreitä, suorakulmaisia sekä DL19-pilarin myötä myös nelikulmaisia. DL19 on vankka kolmiosainen pilari, jossa on huomaamattomat liukujohteet. Jotta tarjolla olisi mahdollisimman paljon vaihtoehtoja, nostopilareita saa myös ylösalaisin käännettynä, jolloin pilari avautuu eri suuntaan.

Sama moottorikotelon rakenne ja mitat
Jotta työpöydät olisi helpompi asentaa, moottorikoteloiden mitat ovat kaikissa LINAK-nostopilareissa samat. Näin valmistajat voivat suunnitella erilaisia pöytiä käyttämällä samaa runkorakennetta, mikä säästää aikaa ja optimoi logistiikkaa. Tätä me kutsumme Plug & Play™-ratkaisuksi.

Nopeampi asennus LINAK Kick & Click™ -järjestelmän avulla
Kaikki moottorikotelon sisältävät LINAK-nostopilarit ovat yhteensopivia LINAK Kick & Click™ -järjestelmän kanssa. Tämä älykäs asennusratkaisu nopeuttaa pöydän asentamista huomattavasti, sillä kokoonpanoon tarvitaan vain yksi polkaisu "kick" ja "click"-ääni kertoo, että järjestelmä on koottu. 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.