Uutiset 12. joulukuuta 2017

LINAK vie teknologian käytön yhä pidemmälle vuonna 2018

LINAK-tuotteissa, -järjestelmissä ja -palveluissa hyödynnetään uusimpia teknologioita, ja ne vastaavat terveydenhuollon haasteisiin myös tulevaisuudessa.

Terveydenhuoltoalalla odotetaan lähivuosina suuria muutoksia. Muutoksen ytimessä ovat massadata, esineiden internet, älylaitteet sekä täysin uudenlaiset tehokkuutta parantavat järjestelmät. LINAK on ollut teknologisen kehityksen etulinjassa jo 30 vuotta, eikä vuosi 2018 ole tähän mikään poikkeus. 

Säädettävien ratkaisujen avainsanoja ovat pestävyys, voima ja esineiden internet (IoT).

Talouslehti Forbesin mukaan kokonaisvaltainen digitaalinen muutos on jo alkanut, ja uudet LINAK-tuotteet, -järjestelmät, -palvelut sekä erilaiset ominaisuudet auttavat asiakkaitamme, terveydenhuollon ammattilaisia ja laitteiden käyttäjiä siirtymään uudelle aikakaudelle. LINAK tarjosi vuoden 2017 MEDICA-tapahtumassa Saksan Düsseldorfissa esimakua terveydenhuollon säädettävien laitteiden tulevaisuudesta. Saat lisätietoja  alla olevasta videosta. 

 

IPX6 Washable DURA™ pidentää laitteiden käyttöikää
LINAK loi vuonna 2017 täysin uudenlaisen pesunkestävyysstandardin, joka tehostaa sairaalatyöskentelyä kaikkialla maailmassa. Standardi on nimeltään IPX6 Washable DURA™, ja sen avulla erilaisista säädettävistä laitteista voidaan tehdä konepestäviä. DURA-merkinnällä varustettujen LINAK-tuotteiden tavallista parempi kestävyys ja pidempi käyttöikä varmistetaan perusteellisilla testeillä. Saat lisätietoja IPX6 Washable DURA™ -ratkaisusta tästä.  
 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.