Uutiset 18. tammikuuta 2018

CBH on nyt kokonainen säädettävien kotisänkyjen ohjausyksiköiden tuoteperhe

LINAK toi hiljattain markkinoille kolmikanavaisen CBH Advanced -ohjausyksikön. Paitsi että sitä voidaan käyttää kolmella karamoottorilla varustetuissa säädettävissä moottorisängyissä, se tuo myös merkittävästi lisää vaihtoehtoja sänkyjen suunnitteluun.

Kolmikanavaisen CBH Advanced -ohjausyksikön avulla moottorisänkyihin voidaan liittää kolme karamoottoria, joten niitä voidaan säätää kolmella eri tavalla. LINAK-ohjausyksiköiden avulla säädettäviä moottorisänkyjä voidaan näin ollen myös suunnitella entistä vapaammin – olipa kyseessä sitten yksinkertainen, kahdella säädöllä varustettu malli, tai erilaisilla lisätoiminnoilla ja -varusteilla varustettu sänky.

Kolme versiota – jokaiselle jotakin
Ohjausyksikkömallistoomme kuuluvat nyt seuraavat tuotteet:

  • CBH Basic – yksinkertaisiin perussänkyihin.
  • CBH Advanced: neljä kanavaa – korkealaatuisiin sänkyihin, joissa on hierontatoiminto tai erilaisia lisävarusteita.
  • CBH Advanced: kolme kanavaa –  sänkyyn saa kolme säätöä ja joitakin lisävarusteita.

CBH-sarjassa on siis sekä yksinkertainen että edistyneempi versio, mikä mahdollistaa erilaisten kotisänkymallien valmistuksen.

CBH Basic yksinkertaisiin voimaa vaativiin ratkaisuihin
Kustannustehokkaalla CBH Basic -ohjausyksiköllä voidaan säätää kahta LINAK-karamoottoria sulavasti ja lähes äänettömästi. Järjestelmä soveltuu näin ollen selkä- ja jalkasäädöllä ja johdollisella käsiohjaimella varustettuihin sänkyihin.

Edistynyt kolmikanavainen ratkaisu
LINAK kehitti kolmikanavaisen CBH Advanced -ohjausyksikön, jotta yhdellä ohjausyksiköllä voitaisiin käyttää kolmea karamoottoria. Tämä ratkaisu mahdollistaa edistyneet sänkyjärjestelmät, joihin voi liittää lisävarusteita, kuten LED Light Rail -valokisko. RF-liitännällä tai Bluetooth®-sovittimella voidaan käyttää muistitoiminnoilla varustettuja langattomia käsiohjaimia.

Kaikki säädöt ja useita lisäominaisuuksia
Nelikanavainen CBH Advanced on sopiva vaihtoehto kun tarvitaan sekä edistynyt järjestelmä että erilaisia lisäominaisuuksia, kuten sängynalusvalo tai hierontamoottori. Tässä ohjausyksikössä on kaksi kanavaa karamoottoreille ja kaksi hierontamoottoreille. CBH Advanced voidaan myös kytkeä sarjaan neljän säätömahdollisuuden (selkä- ja jalkaosa sekä niska- ja jalkopää) järjestelmiä varten. CBH Advanced parantaa näin ollen moottorisänkyjen säädettävyyttä merkittävästi.

Mikä näistä kannattaa valita?

CBH on nyt kokonainen säädettävien kotisänkyjen ohjausyksiköiden tuoteperhe

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.