Uutiset 18. tammikuuta 2018

Uudessa työpisteiden DL19-nostopilarissa on 1 200 N:n työntövoima ja sulava muotoilu

LINAK esittelee tehokkaan DL19-nostopilarin, jossa on 1 200 N:n työntövoima. Tämä malli soveltuu erinomaisesti teollisuuden työpisteisiin, joilta edellytetään korkean nostokyvyn lisäksi myös tyylikästä muotoilua.

Uusi 1 200 N:n nostopilari DESKLIFT™ DL19 laajentaa teollisuustyöpisteisiin suunniteltujen nostopilareidemme valikoimaa. Uusi nostopilari tarjoaa lisää vaihtoehtoja työpisteiden ergonomian parantamiseen.

Ergonomialla voi olla merkitys teollisen tuotantoympäristön parantamisessa. Kun samoissa tiloissa työskentelee useampi henkilö, joiden on käsiteltävä raskaita esineitä, korkeussäädettävät työpisteet auttavat pitämään työskentelyasennot ergonomisina. 

Optimaalisen työskentelyasennon varmistaminen parantaa ergonomiaa ja työskentelyolosuhteita, mikä puolestaan vähentää sairauspoissaoloja. 

Tutustu voimakkaiden nostopilariemme laajaan valikoimaan
Olemme laajentaneet nostopilarivalikoimaamme suurta nostovoimaa vaativia pöytiä varten. Hiljattain lanseeratusta kolmiosaisesta DL19-nostopilaristamme on saatavana myös tehokkaampi 1 200 N:n versio. Siinä on tyylikäs, suorakulmainen moottorikotelo ja huomaamattomat liukujohteet, mikä tuo uusia vaihtoehtoja työpisteiden suunnitteluun. 

Uuden 1 200 N:n DL19-mallin lisäksi työpisteissä voidaan käyttää kuulajohteilla varustettua DL1A-nostopilaria, voimakasta DL2 -inline-pilaria tai suorakulmaista moottorikotelon sisältävää DL6-pilaria.

Erittäin vakaa ja kestävä
Kaikki LINAK-nostopilarit on testattu perusteellisesti niiden kestävyyden varmistamiseksi. Ne ovat erittäin luotettavia eikä niitä tarvitse huoltaa – edes vaikeissa ja kovalle kuormitukselle altistuvissa käyttöympäristöissä.

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.