Uutiset 7. maaliskuuta 2018

Työpöydän säätäminen älypuhelimen Desk Control -sovelluksella

LINAK Desk Control™ -sovelluksen avulla työpöytää voidaan säätää suoraan älypuhelimesta. Sovelluksen tiedot synkronoidaan pöytäohjaimen tietojen kanssa, ja käyttäjä voi tallentaa siihen haluamansa istuma- ja seisoma-asennot sekä käyttää kätevää muistutustoimintoa.

Oletko valmis siirtymään digiaikaan? Yhdistä älypuhelin työpöytään LINAK Desk Control™ -sovelluksella. Tutustu monipuolisiin toimintoihin ja motivoidu hyödyntämään kaikki säädettävän pöytäsi edut. 

Mobiilisovellukset helpottavat elämäämme päivittäin. Olemme kehittäneet Desk Control -sovelluksen Android- ja iOS-laitteille nykypäivän toimistotyön tarpeita silmällä pitäen. Käyttäjä voi tallentaa sovellukseen omat ​asetuksensa (esim. haluamansa korkeudet) ja vaihtaa vapaasti LINAK-sovelluksella käytettävästä työpöydästä toiseen, sillä asetukset kulkevat käyttäjän mukana kaikkialle.

Yhdistä älypuhelin työpöytään Bluetoothin kautta 
Langaton Bluetooth®-teknologia yhdistää käyttäjän mobiililaitteeseen asennetun Desk Control -sovelluksen työpöytään. Työpöydän mallista riippuen yhteys muodostetaan joko pöytäohjaimeen (esim. edistynyt DPG-pöytäohjainsarja, johon on integroitu Bluetooth) tai LINAK CBD6S -ohjausyksikköön LINAK Bluetooth -sovittimella

Pöydän säätäminen älypuhelimella on helppo aloittaa:

  1. Lataa ilmainen Desk Control -sovellus App Store- tai Google Play -kaupasta
  2. Ota Bluetooth käyttöön älypuhelimessa.
  3. Lataa Desk Control -sovellus.
  4. Yhdistä sovellus pöytään.

Desk Control -sovellus
Asennon tallennus ja muistutustoiminto
Käyttäjä voi nostaa ja laskea pöytää Desk Control -sovelluksella. Lisäksi hän voi tallentaa haluamansa asennot ja käyttää sovelluksen muistutustoimintoa, joka muistuttaa seisomaan nousemisesta ja asennon vaihtamisesta työpäivän aikana. Käyttäjä voi asettaa itse omat aikavälinsä tai käyttää valmiita aikaväliasetuksia. Sovellus synkronoi muistipaikat, jotka on tallennettu pöytäohjaimeen ja päinvastoin.
 

Automaattinen säätö DPG-pöytäohjaimen käyttäjille
Jos pöydässä on DPG-pöytäohjaimen edistynein versio, käyttäjä voi aktivoida automaattisen säätötoiminnon, joka helpottaa pöydän korkeuden säätämistä vielä entisestään. DPG:n kaksoisnapautus ylös tai alas siirtää pöydän haluttuun korkeuteen. Sama voidaan tehdä myös koskettamalla älypuhelimen näyttöä. Yksi kosketus riittää pöydän säätämiseen.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.