Uutiset 4. huhtikuuta 2018

Miten terveydenhuoltoa voidaan kehittää siirtymällä analogisesta digitaaliseen

Kun LINAK julkisti CO41-ohjausyksikköön ja ACOM-ohjauspaneeliin perustuvan OpenBus™-järjestelmän terveydenhuoltoalalle, se toi samalla markkinoille monia potilaan mukavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta parantavia ominaisuuksia.

Säädettävän sairaalasängyn analogisen karamoottoriratkaisun vaihtaminen OpenBus™-pohjaiseen digitaaliseen järjestelmään tuo sänkyyn monenlaisia lisäominaisuuksia, kuten koordinoidut liikesarjat liike liikkeeltä tapahtuvan säädön sijaan. 

OpenBus™-järjestelmän avulla sängyn voi siirtää vaaka-asennosta TV:n katseluasentoon yhdellä napinpainalluksella sen sijaan, että selkänojan ja jalkatuen asentoa ja sängyn korkeutta säädettäisiin erikseen. 

OpenBus™-mahdollistaa myös nostoliikkeen kahden karamoottorin rinnakkaisajona. Tällä varmistetaan sängyn täysin vaakasuora asento liikkeen aikana. 

Intuitiiviset ohjauspaneelit helpottavat kaikkia
ACOM-ohjauspaneelissa on yhdellä kosketuksella toimivat kuvalliset painikkeet. Tämä tekee asennon vaihtamisesta erittäin helppoa sekä hoitajille että potilaalle. Lukitustoiminto on merkitty selkeästi avainkuvakkeella, ja sen avulla hoitajat voivat lukita yhden tai useamman karamoottorin ja estää potilasta vahingossa aiheuttamasta liikkeitä, jotka voivat olla vaarallisia esimerkiksi jalkamurtuman yhteydessä.


OpenBus™ lisää turvallisuutta
Useat myös digitaaliseen perusjärjestelmään kuuluvat ominaisuudet parantavat turvallisuutta säädettävissä terveydenhuollon sovelluksissa. Sairaalasänkyjen LINAK OpenBus™ -järjestelmissä on trend- ja anti-trend -painikkeiden lisäksi myös CPR-painike, jonka avulla voidaan siirtyä välittömästi hätäasentoon yhdellä napin painalluksella.

Tämän lisäksi LINAKin digitaalinen järjestelmä varmistaa, että karamoottorit pysähtyvät heti oikosulun tai kaapeleiden puristumisen yhteydessä. Näin ollen tahattomia liikkeitä ei pääse syntymään käytettäessä LINAK OpenBus™ -järjestelmää.

Lyhyesti sanottuna: siirtyminen analogisesta digitaaliseen versioon ei ole enää ylivoimaista, ja modernisointi tuo tuotteisiin useita hyödyllisiä lisäominaisuuksia. HB70-käsiohjaimella, CO41-ohjausyksiköllä ja ACOM-ohjauspaneelilla varustettu lineaarinen karamoottori LA40 on sairaaloille helppo ja edullinen tapa siirtyä digiaikaan.

 

CO41

CO41
CO41-ohjausyksikkö on osa OpenBus™-ohjausyksikköperhettä, joka tarjoaa säädettävien terveydenhuollon laitteiden valmistajille lisää erilaisia ohjaus-, säätö-, huolto- ja turvallisuusominaisuuksia. CO41 on ihanteellinen vaihtoehto valmistajille, jotka haluavat päivittää järjestelmänsä analogisesta digitaaliseen. Lisätietoja CO41-ohjausyksiköstä.

 

ACOM

ACOM
ACOM -hoitajan paneeli on oikea valinta, kun tarvitaan helppokäyttöinen ja intuitiivinen OpenBus™-ohjain sairaalasänkyyn tai hoitokodin sänkyyn. Ohjauspaneelilla käyttäjä voi optimoida mukavan asennon tasaisella liikkeellä ja samalla sängyn turvallisen käytön valvonta säilyy sairaalan henkilökunnalla. Lisätietoja ACOM-ohjauspaneelista.

 

LA40

LA40
LINAKin tarjoama LA40 on kestävä karamoottori, joka on nopea ja tehokas sekä sisältää lisäturvaominaisuuksia, jotka sopivat hyvin myös tulevaisuuden sovelluksiin. LA40-karamoottorin eri versioilla on IPX6 Washable DURA™ -suojausluokitus. Helppo puhdistettavuus ja hyvät asennusominaisuudet lisäävät sen sopivuutta yhä useampiin eri sovelluksiin. Lisätietoja LA40-karamoottorista.

 

HB70

HB70
HB70-käsiohjain on kehitetty sähköisten karamoottorijärjestelmien ohjaukseen. Ohjaimessa on kymmenen kosketuspainiketta ja valinnaisena suojausluokkana IPX6 Washable DURA™. Lisätietoja HB70:stä.

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.