Uutiset 20. huhtikuuta 2018

Kaksi uutta ohjausyksikköä täydentävät CO-tuotesarjaa

CO41- ja CO71-ohjausyksiköiden lanseerauksen myötä LINAK täydentää CO61:n sisältävää ohjausyksikkösarjaa. Valmistajan on nyt helpompi valita juuri oikeat ominaisuudet sisältävä ohjausyksikkö, sillä saatavana on uusi tuotesarja, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia.

Uudet ohjausyksiköt sisältävät LINAKin uuden IPX6 Washable DURA™ -standardin, joka tarkoittaa, että tuote on vesitiivis ja konepesunkestävä, mikä on huomattavasti enemmän kuin nykyinen standardi edellyttää.

Tehokas, useita lisävarusteita ja helppo asentaa
CO61 ja CO41 ovat nelikanavaisia ​​OpenBus™-ohjausyksiköitä, joiden ohjelmoitaville karamoottorijärjestelmille suunniteltu intuitiivinen kaapelointi lisää kiinnitysvaihtoehtoja.
CO41 on varustettu 120 W:n SMPS ja CO61 200 W:n hakkurivirtajärjestelmällä, ja sen ansiosta ne sopivat useimpiin terveydenhuollon sovelluksiin. 
CO71:ssä on 350 W:n hakkurivirtalähde ja Bluetooth®-tekniikka. CO-Link™-valmius on tuettuna kaikkien CO-ohjausyksiköiden välillä. Konsepti tarjoaa mahdollisuuden liittää ylimääräisen ohjausyksikön, ja siten se paitsi kaksinkertaistaa karamoottorien määrän, myös lisää tehoa. Järjestelmän ohjaukseen tarvitaan vain yksi ohjain. 

Täydellinen analogiseen järjestelmään
Ohjausyksikkösarjaan ​​kuuluvat myös CA30 ja CA40, jotka ovat myös IPX6 Washable DURA™ -standardin mukaisia ja sisältävät oikosulkusuojauksen, innovatiivisen kaapeloinnin sekä kaikkialla maailmassa toimivan jännitealueen. CO30 ja CA40 ovat pienikokoisia, kevyitä ja tarjoavat käyttäjille useita asennusvaihtoehtoja.

Kekseliään kiinnitysratkaisun avulla ohjausyksikön pystyy hetkessä asentamaan eri tavoin ja kaikkiin ohjausyksiköihin on tarvittaessa asennettavissa akkukäyttö. Vielä tärkeämpää on, että näiden ominaisuuksien yhdistelmä on LINAKin uusi vaatimustaso.

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.