Uutiset 23. huhtikuuta 2018

Uudet yhdistelmäpöytien kiinnikkeet tarjoavat lisää vaihtoehtoja pöydän suunnitteluun

Se on valinnainen vakio-ominaisuus. DESKLIFT®-nostopilareihin saatavat uudet kiinnitysraudat helpottavat huomattavasti yhdistelmäpöytien valmistusta. Uusi ratkaisu sopii suora- ja nelikulmaisiin profiileihin.

Yhdistelmäpöytien käytön kasvaessa LINAK tarjoaa nyt kiinnitysratkaisun: kaikkiin suora- tai nelikulmaisiin DESKLIFT-nostopilareihin on optiona saatavana kiinnitysraudat. Niinpä yhdistelmäpöytiin sopivat nostopilarit voi nyt tilata normaalilla toimitusajalla. 

Vaihtoehtoja suunnitteluun
Valittavissa on viisi nostopilaria ja niissä on runsaasti designvaihtoehtoja nykyaikaisten yhdistelmäpöytien rakentamiseen. Vakiomallinen kiinnike yhdistelmätyöpöytiin:

  • Moottorikotelon sisältävät suorakulmaiset nostopilarit DL5 (kaksiosainen), DL6 (kolmiosainen) tai nelikulmainen DL19
  • Suorakulmainen inline-pilari DL12 ja nelikulmainen inline-pilari DL17

Vakiomallinen kiinnike yhdistelmätyöpöytiin
Vakiomallinen kiinnike sopii erilaisiin työpöytien yhdistelmäratkaisuihin. Se tarkoittaa, että voit asentaa oman tukitangon suoraan vakiokiinnikkeeseen. Valmiiksi porattujen asennusreikien avulla voit luoda oman pöytärakenteen, jonka voi yhdistää helposti LINAK-nostopilarien kanssa.  

Tutustu LINAKin tuotevalikoimaan
LINAK on luonut standardin sähkökäyttöisille korkeussäädettäville pöydille perustuen yli 30 vuoden kokemukseen karamoottoriteknologiasta ja markkinoiden laajimpaan toimistokalusteisiin kehitettyyn tuoteohjelmaan. 

Tutustu LINAK DESKLINE®-tuotevalikoimaan ja LINAKin toimistopöytiä varten kehittämiin korkealaatuisiin ratkaisuihin.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.