Uutiset 25. huhtikuuta 2018

Lisää ohjaustoimintoja Bed Control -sovelluksella

Bed Control -sovelluksen uusi päivitys sisältää mahdollisuuden niska- ja jalkaosan säätöön sekä hierontatoimintoon. Käyttäjän on helppo asentaa sovellus vaiheittain etenevän opastuksen avulla.

Päivityksen ansiosta älypuhelimella tai tabletilla LINAK-moottoreilla varustetun kotisängyn yhdistäminen, käyttöönotto ja säätö on helppoa. Myös sängyn niska- ja jalkaosaa pystyy säätämään älypuhelimella. LINAK Bed Control -sovelluksen päivitys tekee mobiililaitteestasi täysin toimivan ohjaimen, joka sisältää muistitoiminnon, sängynalusvalon katkaisijan, hierontamoottorien käynnistyksen ja yhteensä jopa neljä erilaista sängyn säätöä. Toisin sanoen tämän päivityksen avulla sovellus sopii sekä perustason että kehittyneemmillä karamoottoriratkaisuilla toimivien ja Bluetooth®-ominaisuuden sisältävien kotisänkyjen säätöön.

Lisää mukavuutta älypuhelimella
Kolmannen tai neljännen karamoottorin lisääminen moottorisänkyyn mahdollistaa selkä-, jalka- ja niskaosan säädön älylaitteella. Sovelluksen ansiosta käyttäjien on mahdollista muokata muistipaikkoja aiempaa enemmän.

Vaiheittain etenevä opastus helpottaa asennusta
Kun avaat Bed Control -sovelluksen ensimmäistä kertaa, intuitiivinen opastus auttaa sinua yhdistämään sängyn älypuhelimeesi ja asentamaan sovelluksen, jolla sänkyä säädetään – vain muutama vaihe ja sovellus on valmis käyttöön.

Opastuksessa kysytään kuinka monta karamoottoria on sängyssä, ja onko siinä hierontatoimintoa. Kun sovellus on asetettu, se näyttää vain tarvittavat ominaisuudet. Asetuksia on aina mahdollista muuttaa myöhemmin tarvittaessa.

Jos sängyssä on hierontatoiminto, käyttäjä voi käydä makuulle, siirtyä hierontavalikkoon ja säätää voimakkuutta ja hierontaohjelmaa halutusti.

Bed Control -sovelluksen tuotesivu
 

Bed Control -sovelluksen muokkaus

Muokkaa LINAK Bed Control -sovellusta
Hanki sovelluskaupasta sovellus, joka näyttää tuotemerkkisi. Nyt on mahdollista muokata Bed Control -sovellus vastaamaan yrityksen visuaalista ilmettä ja lisäämään brändin tunnettuutta logon, värien ja linkin avulla.

Lisätietoja sovelluksen muokkausmahdollisuuksista. 

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.