Uutiset 4. heinäkuuta 2018

Yksinkertaisempaa jäteveden käsittelyä LINAKin kestävien ratkaisujen avulla

Tanskan toiseksi suurimmalla julkisella jätevedenpuhdistamolla käytetään LINAK-karamoottoreita venttiilien automaatioon, mikä lisää käyttöaikaa ja helpottaa päivittäistä toimintaa

Suurempi väestömäärä ja kulutus lisäävät paineita jätevedenpuhdistamoille kaikkialla maailmassa. Haasteeseen vastaamiseksi jätevedenpuhdistamot yrittävät automatisoida prosesseja ja lisätä tehokkuutta.

10 miljoonan kuutiometrin jäteveden käsittelyyn tarvitaan todella luotettava käsittelylaitos, jonka käytettävyysaika on lähes 100 prosenttia. Frederician kaupungissa Tanskassa LINAKin karamoottorien käyttöönotto vähensi huomattavasti paikallisen laitoksen huollontarvetta ja käyttökustannuksia sekä paransi yleistä toimintavarmuutta.

Sähkökäyttöiset karamoottorit ovat helpompia asentaa ja ylläpitää
Mahdollisuus ylläpitää ja hallita monimutkaista jätevedenkäsittelyjärjestelmää laitoksesta käsin aikaansaa valtavan eron päivittäiseen toimintaan. Se on paljon nopeampaa ja auttaa minimoimaan kalliit seisokit.

"Testasimme LINAKin uuden ratkaisun jätevedenpuhdistamon eri paikoissa, ja se on taatusti parantanut joustavuutta, sillä voimme nyt tarjota kaiken palvelun itse", sanoo Kasper K. Frederiksen, Operations Manager, Fredericia Spildevand og Energi A/S.

Hän on toiminut projektissa, jossa useita LINAKin LA36-karamoottoreita asennettiin jätevedenpuhdistamon eri puolilla olevien venttiilien päälle.

 "Uusien karamoottoreiden asennus ja käyttö oli yllättävän helppoa. Kahden ensimmäisen harjoittelukappaleen jälkeen se sujui kuin leikki. Viimeisen moottorin asennus ja käyttöönotto kesti noin 15 minuuttia.”

Lue koko tarina Fredericia Spildevand og Energi A/S:stä ja heidän kokemuksistaan ​​LINAKin karamoottorien käytöstä venttiilien automatisoinnissa. Katso myös, miten LINAKin venttiileihin kehitetyillä karamoottoriratkaisuilla voi maksimoida käytettävyyden ja parantaa päivittäistä toimintaa jätevedenpuhdistamoissa.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.