Ota yhteyttä meihin
Uutiset 11. heinäkuuta 2018

Tyylikkäästi muotoiltu, pieni ja kestävä. Tämä on uusi LA20 Inline -karamoottori

Uusi LA20 on kapea ja kompakti karamoottori, joka soveltuu monenlaisiin terveydenhuollon sovelluksiin.

LA20 Inline -karamoottori
LINAKin uusi LA20 on pieni inline-karamoottori, joka on suunniteltu kestämään terveydenhoitoalan vaativissa käyttökohteissa. Nykyaikaisissa hoitosovelluksissa edellytetään liikettä, ja samalla tilaa on käytettävissä rajoitetusti ja hyvä muotoilu tärkeää. Voimakas, jopa 2 500 N:n nostokapasiteetti on suhteellisen suuri tämän koon inline-karamoottorille. LA20 tarjoaa tehokkuutta ja suoraviivaista suorituskykyä. Tämä karamoottori on valmis vastaamaan entistä painavampien potilaiden trendiin ja työympäristön ergonomian vaatimuksiin. 

LA20 voidaan helposti asentaa mihin tahansa sovellukseen, sillä kapea muotoilu tekee siitä yhteensopivan monenlaisten terveydenhuollon sovellusten kanssa, joissa tilaa on rajoitetusti tai koolla on merkitystä. Karamoottori on varustettu vaihdettavalla kaapelilla, mikä helpottaa asennusta ja kaapelin vaihtoa.  

LA20 on vahva ja luotettava inline-karamoottori, jossa on tarkka sijaintitieto ja sähköiset päätykytkimet, jotka takaavat vakaan ja luotettavan suorituskyvyn, pitkän käyttöiän ja turvallisuuden alkuperäisen tuotteen valmistajalle, terveydenhuollon ammattilaiselle ja potilaalle.

Jos haluat lisätietoja LA20:stä tai LINAK-tuotteista terveydenhuollon sovelluksiin, ota yhteyttä paikalliseen LINAKin tytäryhtiöön
 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.