Ota yhteyttä meihin
Uutiset 19. syyskuuta 2018

Esittelyssä li-ion-akut

Li-ion-pohjaiset akkumme takaavat säädettävien terveydenhoitolaitteiden vakaan ja luotettavan suorituskyvyn. Lisäksi niiden kestoikä on jopa neljä kertaa pidempi kuin perinteisten lyijyakkujen.

Esittelyssä li-ion-akut
Li-ion-pohjaiset akkumme takaavat potilasnostimien, istuma-seisomanostimien ja muiden säädettävien terveydenhoitosovellusten vakaan ja luotettavan toiminnan. Lisäksi ne kestävät jopa neljä kertaa pidempään kuin perinteiset lyijyakut.

Pienempi ympäristövaikutus
LINAK uskoo vihreisiin arvoihin – ja panostus litiumioniteknologiaan on siitä hyvä osoitus. Litiumioniakkujen ympäristöjalanjälki on pienempi kuin perinteisten lyijyakkujen. Ja koska niiden kestoikä on jopa neljä kertaa pidempi, niistä kertyy vähemmän jätettä. Li-ion-tekniikkamme ansiosta akkukesto ja kapasiteetti paranevat ja paino putoaa 40 prosenttia. Kun akkuja kuljetetaan vähemmän, myös hiilidioksidipäästöt vähenevät huomattavasti tavanomaisiin akkuihin verrattuna. 

Optimointia terveydenhoidossa
Litiumioniakut ovat kevyitä, ja ne on helppo vaihtaa. Se optimoi työnkulkuja, vakauttaa terveydenhoidonsovellusten noston suorituskykyyn ja parantaa terveydenhoidon ammattilaisten ergonomiaa kaikkialla maailmassa. 
BAJL Li-ion 2,25 Ah ja BAJL Li-ion 4,50 Ah akut kehitettiin erityisesti terveydenhuollonsovelluksia silmällä pitäen. Niistä on apua hoitohenkilöille, jotka työskentelevät siirrettävien ja säädettävien laitteiden parissa ja jotka nostavat usein raskaita kuormia. LINAK-akut optimoivat työympäristöä, parantavat laitteiden vakautta ja suorituskykyä ja varmistavat jatkuvan ja pitkäkestoisen akkuvirran. 

Jos haluat lisätietoa li-ion-akuistamme tai muista terveydenhoitosovelluksiin tarkoitetuista tuotteistamme, ota yhteyttä lähimpään LINAK-toimipisteeseen. 
 
Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä