Ota yhteyttä meihin
Uutiset 5. marraskuuta 2018

Esittelyssä HC05-käsiohjain mustalla kumipinnoitteella

LINAK laajentaa säädettäviin kotisänkyihin tarkoitettujen käsiohjainten mallistoaan suositun HC05-käsiohjaimen uudella versiolla. Monille asiakkaille tutun kiiltävän valkoisen pinnoitteen lisäksi nyt on saatavilla uusi musta kumipinnoite.

Langaton HC05-käsiohjain

HC05-käsiohjain kehitettiin alun perin TD4 Standard -sänkymoottoria varten, mutta pienestä ja kevyestä ohjaimesta on tullut suosittu vaihtoehto monien erilaisten säädettävien moottorisänkyjen ohjaamiseen. Tähän saakka tuote on ollut saatavilla vain kiiltävän valkoisella pinnoitteella. Nyt on kuitenkin saatavilla uuden värin ja pintamateriaalin tarjoava vaihtoehto. Näin suunnitteluun tulee saataville entistä enemmän vaihtoehtoja.

Uusi versio on saatavilla mustalla kumipinnoitteella. Tumma väri tekee laitteesta tyylikkään ja auttaa myös painikkeita erottumaan taustasta. Kumin ansiosta HC05-käsiohjaimen pinnasta tulee hiukan karheampi, jolloin siitä saa myös paremman otteen.

HC05-käsiohjaimen vakiovärinä on yhä tuttu kiiltävän valkoinen – mustan kumipinnoitteen ansiosta malliin on saatavilla kaksi värivaihtoehtoa. 

Pieni Bluetooth®-ohjain perusjärjestelmiin
HC05 toimii useiden eri järjestelmien kanssa. Valitsitpa sitten sänkyyn TD4-sänkymoottorijärjestelmän tai yhden karamoottorin järjestelmän, jonka keskeisenä osana on CBH Advanced -ohjausyksikkö ja Bluetooth®-sovitin, HC05 on täydellinen valinta langattomaksi ohjaimeksi. 

Se sisältää pitkäkestoiset paristot, ja se on erittäin helppo yhdistää Bluetooth®-yhteyden kautta. Kun se on paritettu järjestelmän kanssa, sillä voidaan ohjata selkänojaa tai jalkatukea ja myös käyttää karamoottoreita samanaikaisesti. HC05 sisältää lisäksi painikkeen sängynalusvalolle, joka valaisee ympäristön hienovaraisesti yöaikaan.

Lisätietoja langattomasta HC05-käsiohjaimesta
 
Jos haluat lisätietoja LINAK® HC05 -käsiohjaimesta, TD4-sänkymoottorijärjestelmistä tai jostakin muusta säädettäviin kotisänkyihin tarkoitetuista LINAK-tuotteista, ota yhteyttä paikalliseen LINAKin tytäryhtiöön.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.