Uutiset 21. marraskuuta 2018

MEDICA ’18 – terveydenhuollon tulevaisuus on langaton

Düsseldorfissa Saksassa marraskuussa 2018 järjestetyillä MEDICA-messuilla esiteltiin lukuisia uusia ajatuksia, tuotteita ja ratkaisuja. LINAK® keskittyi messuilla siirtymään kohti langattomuutta, esineiden internetiin sekä uusiin, voimakkaisiin karamoottoriratkaisuihin.

Maailman suurimmassa terveydenhuoltoalan ammattilaisille ja terveydenhoitolaitteiden valmistajille tarkoitetussa tapahtumassa esiteltiin jälleen hoito- ja hoiva-alaa koskevia uusia ajatuksia ja ideoita.

Messuilla LINAK sai arvokasta palautetta ja mahdollisuuden käydä lukuisia mielenkiintoisia keskusteluja asiakkaiden, valmistajien ja muiden messuvieraiden kanssa. Samalla saimme mahdollisuuden näyttää, miten terveydenhuollon laitteistotoimittajat voivat vielä paremmin hyödyntää kehittyneitä ja voimakkaita liikeratkaisuja sekä käyttää dataa entistä laajemmin.

LINAK haluaa kiittää kaikkia MEDICA’18-messujen osastollamme vierailleita. Saimme teiltä arvokasta palautetta, jonka avulla voimme kehittää liikeratkaisujamme ja auttaa asiakkaitamme parantamaan tuotteitaan.
 
Jos haluat lisätietoja tänä vuonna messuilla esitellyistä tuotteista ja ratkaisuista tai niiden kattavan esittelyn, ota yhteyttä paikalliseen LINAKin tytäryhtiöön. Olemme aina valmiita jatkamaan keskustelua ja vastaamaan kysymyksiin. 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.