Uutiset 8. tammikuuta 2019

ACT aktivoi kehittyneiden sairaalasänkyjen toimintoja

Kosketusnäytöllinen LINAK® ACT -ohjain sopii erinomaisesti kehittyneiden sairaalasänkyjen ominaisuuksien ja toimintojen hallintaan

Nykyaikaisten sairaalasänkyjen eri toimintojen käyttö yhdellä ohjaimella on nyt entistä helpompaa. Attendant Control Touch -ohjaimella (ACT) voidaan tehdä paljon muutakin kuin vain säätää selkänojaa tai jalkatukea. Sitä voidaan käyttää kolmella eri tasolla: sängyn perustoimintojen hallintaan, lisätoimintojen ja älykkäiden ominaisuuksien käyttöön sekä huoltoon ja lisäasetusten säätämiseen. 

Älykkäitä ominaisuuksia ovat esimerkiksi integroitu potilaan punnitus, automaattisilla valomerkeillä varustettu sängystä poistumisen tunnistus (OOB), sängyn kosteuden tunnistus (WET) sekä sängyn sivutankojen tunnistus (BSR). Oikeanlaisen modulaarisen kytkentärasian avulla monitoimisairaalasänkyä voidaan hallita helposti kosketusnäytöllä.

Tarkka punnituslaite integroituna
Punnitusyksikkö LINAK® QLCI2 tarjoaa paljon muutakin kuin vuodepotilaan tarkat painotiedot (100 gramman tarkkuudella). Siinä on myös sängystä poistumisen tunnistustoiminto. Asennus on yksinkertaista uuden, helppokäyttöisen kalibrointityökalun ja valmistajan kuormitusantureihin asentamien liittimien avulla.

Älykkäitä ominaisuuksia modulaarisen kytkentärasian avulla
Modulaarinen kytkentärasia MJB8 yhdistää älykkäästi toisiinsa kaikki sairaalasängyn tärkeimmät ominaisuudet. MJB8 vastaanottaa signaaleja eri antureilta, kuten sängystä poistumisesta, märästä sängystä ja sängyn sivukaiteiden asennosta sekä ohjaa sängyn valoja ja mahdollisia ulkoisia releitä. Näitä kaikkia voidaan käyttää ACT-ohjaimen kautta.

Helposti asennettava monitoimijärjestelmä
Tässä uudessa, ACT:hen, MJB8:aan ja QLCI2:een perustuvassa ratkaisussa yhdistyvät toisiinsa karamoottorin liikkeiden ohjaus sekä potilaan punnitus, sängystä poistumisen tunnistus, sängyn sivutankojen tunnistus ja sängyn kosteuden tunnistus. 

Terveydenhuollon laitteille suunniteltujen LINAK®-karamoottorijärjestelmien asentaminen on helppoa, sillä niissä käytetään OpenBus™-alustaa, jonka osat sopivat täydellisesti toisiinsa. 
Jos haluat tietää, miten uusi ACT, MJB8 ja/tai QLCI2 voivat parantaa sairaalasänkyä, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön.  

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.