Uutiset 22. helmikuuta 2019

Terveydenhuollon neljä keskeistä trendiä

Sairaala- ja hoitoalalla on edessään useita haasteita. Haasteet tuovat kuitenkin tullessaan myös mahdollisuuksia. Teknologia edistyy valtavin harppauksin, mikä auttaa vastaamaan joihinkin haasteisiin, esimerkiksi vanhusten ja ylipainoisten määrän kasvuun. Me LINAKilla näemme, että terveydenhuoltoon vaikuttavat erityisesti neljä trendiä, joilla on omat haasteensa ja mahdollisuutensa.

Terveydenhuollon neljä keskeistä trendiä

Esineiden internet
Mahdollisuus kerätä tietoja laitteiden toiminnasta ja käyttötavoista tulee muuttamaan lähestymistapaamme terveydenhuoltoon. Hoitohenkilökunta voi kerättyjen tietojen avulla parantaa sekä tehokkuuttaan että hoidon laatua.
Lue lisää

 
 
Terveydenhuollon neljä keskeistä trendiä

Ihmisarvo ja omatoimisuus
Mahdollisuus kerätä tietoja laitteiden toiminnasta ja käyttötavoista tulee muuttamaan lähestymistapaamme terveydenhuoltoon. Hoitohenkilökunta voi kerättyjen tietojen avulla parantaa sekä tehokkuuttaan että hoidon laatua.
Lue lisää

 
 
Terveydenhuollon neljä keskeistä trendiä

Ylipaino
Maailman terveysjärjestön mukaan ylipainoisten määrä kasvaa jatkuvasti. Tämä tarkoittaa sitä, että myös suurempaa painoa kestävien terveydenhuollon laitteiden kysyntä kasvaa. Monissa tapauksissa laitteiden osat on suunniteltava uudelleen, mutta tämä ei kuitenkaan saa vaikuttaa kielteisesti hoitohenkilökunnan työskentelyolosuhteisiin ja ergonomiaan.
Lue lisää

 
Terveydenhuollon neljä keskeistä trendiä

Enemmän vanhuksia
Väestön ikääntyminen tulee jatkumaan pitkälle tulevaisuuteen, mikä on merkittävä haaste terveydenhuollolle. Onneksi uudet teknologiat ja innovatiiviset ratkaisut tulevat kuitenkin helpottamaan sekä vanhusten että heidän hoitajiensa elämää.
Lue lisää

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.