Uutiset 4. kesäkuuta 2019

LINAK esittelee uuden punnituslaitteen sairaalasänkyihin

Painonmittausjärjestelmä sairaaloihin ja hoitokoteihin koostuu Quad Load Cell Interface 2 (QLCI2) -painonmittauslaitteesta ja näyttöpäätteestä, joko näytöllisestä käsiohjaimesta HB100 tai Attendant Control Touch (ACT) -kosketusnäytöstä.

LINAK®-punnituslaite on painonmittausratkaisu erilaisiin käyttökohteisiin sairaaloissa ja hoitolaitoksissa. Tavallisesti se asennetaan ja yhdistetään sairaalasänkyyn.

Punnituslaitteella hoitajat voivat seurata potilaiden painonkehitystä nostamatta näitä sängystä, mikä säästää henkilökunnan aikaa ja lisää potilaiden mukavuutta.

Terveydenhuollon käyttökohteisiin suunniteltu LINAK®-punnituslaite sisältää Quad Load Cell Interface 2 (QLCI2) -painonmittauslaitteen ja lukulaiteen. Lukulaitteena käytetään järjestelmään kuuluvaa joko näytöllistä käsiohjainta HB100 tai Attendant Control Touch (ACT) -monitoimikosketusnäyttöä. 

HB100
Näytöllisessä HB100-käsiohjaimessa on painonlukutoiminto sekä sängystä poistumisen tunnistustoiminto (Out of Bed, OOB). Siinä on myös 2,4-tuumainen värinäyttö ja intuitiiviset valikot.

ACT
Attendant Control Touch (ACT) on monipuolinen kosketusnäyttö, johon sisältyy myös painonlukutoiminto. ACT:ssä on 9,5 tuuman kosketusnäyttö, jossa on karamoottorin ohjaustoiminto ja muita älykkäitä ominaisuuksia.

QLCI2
Quad Load Cell Interface 2 (QLCI2) on järjestelmän ydin. Se yhdistää neljä punnituskennoa toisiinsa, hallinnoi niiden toimintaa ja lähettää tiedot näyttöpäätteisiin. QLCI2:ssa on myös valinnainen yhdyskäytävätoiminto, joka lähettää hoitajalle ilmoituksen, kun potilas poistuu sängystä.

 

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.