Ota yhteyttä meihin
Uutiset 15. elokuuta 2019

Uusia ominaisuuksia ja lisää toimintoja uudessa Bed Control™ -sovelluksessa

Älypuhelinsovellukset ovat tärkeä osa ihmisten arkea ympäri maailman. Uusi LINAK® Bed Control™ -sovellus tarjoaa säädettävien moottorisänkyjen omistajille entistä enemmän toimintoja ja ominaisuuksia.

Hälytyksen asettaminen Bed Control -sovelluksessa

Säädettävissä moottorisängyissä voi nykyään tehdä muutakin kuin vain säätää selkänojaa ylös ja alas. LINAK® Bed Control™ -sovelluksen uusin päivitys tarjoaa useita uusia ominaisuuksia ja toimintoja sekä huomattavasti aiempaa helppokäyttöisemmän vianmääritysoppaan.

Uusi sängynvalitsin, jolla voidaan erikseen säätää sängyn eri puolia
Sovelluksen merkittävin uusi toiminto on sängynvalitsin. Sen avulla käyttäjä voi säätää sänkynsä eri puolia erikseen tai yhdessä. Näin käyttäjä pystyy nostamaan kumppaninsa selkänojaa hiukan – jos hän esimerkiksi sattuu kuorsaamaan.

Kun sängyt nimetään sovelluksessa, niiden tunnistaminen, valinta, hallinta ja säätö helpottuvat.

LINAK Bed Control -sovellukset
 

Uusi hälytystoiminto tarjoaa liikettä tai hierontaa
Uudessa sovelluksessa on myös täysin uusi hiljainen hälytystoiminto. Se voidaan asettaa määrättynä ajankohtana joko antamaan käyttäjälle värinähieronta tai siirtämään esimerkiksi selkänoja hienovaraisesti käyttäjän lempiasentoon.

Hiljainen hälytysääni on erinomainen vaihtoehto perinteiselle ja äänekkäälle herätyskellolle. Se herättää hienovaraisesti ja – mikä on vähintään yhtä tärkeää – antaa kumppanillesi mahdollisuuden jatkaa uniaan.

Tuki ja vianmääritysopas sovelluksessa
Oppaat on yhdistetty järjestelmän virhekoodeihin. Pelkän vikakoodin näyttämisen sijaan järjestelmä ilmoittaa nyt vian syyn ja ehdottaa ratkaisua jollakin sovelluksessa valittavissa olevista kahdeksasta kielestä.

Vianmääritys on uudessa Bed Control™ -sovelluksessa paljon entistä helpompaa. Jos käyttäjä saa virheilmoituksen, hänellä on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Hyväksyä virheilmoitus ja korjata tilanne – esimerkiksi poistamalla kuorma tai paino sängyn päältä, jos se on virheilmoituksen syynä.
  2. Avata vianmääritysopas.

Vianmääritysopas auttaa käyttäjää vaihe vaiheelta selvittämään yleisimmät ongelmat. Voi esimerkiksi olla, että sovellus ja sänky on paritettava uudelleen tai että virta on katkaistu. Entistä kattavammat oppaat auttavat siis sänkyvalmistajia vähentämään käyttäjien yhteydenottoja laitetukeen. Apu on nyt todellakin aivan sormien ulottuvilla!

Mukauta sovellus brändisi mukaiseksi
Brändin väreissä oleva ja yrityksen logoja sisältävä Bed Control™ -sovellus auttaa valmistajia ja sänkytuotemerkkejä lisäämään brändinsä näkyvyyttä ja tekevät heidän säädettävistä moottorisängyistään vielä entistäkin ainutlaatuisempia.

Jos haluat lisätietoja LINAK® Bed Control™ -sovelluksesta tai siitä, miten se voidaan mukauttaa brändisi mukaiseksi, ota yhteyttä lähimpään LINAK®-tytäryhtiöön.

LINAK Bed Control™ -sovellus on saatavilla sovelluskaupoista sekä Android- että iOS-laitteille.

Google Play

Apple Store

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.