Ota yhteyttä meihin
Uutiset 21. lokakuuta 2019

MEDICA 2019: Tervetuloa kuulemaan sähkökäyttöisten säätöjärjestelmien tuoreimmat uutiset

LINAK osallistuu jälleen kerran Düsseldorfin kansainvälisille MEDICA-messuille Saksassa. Odotamme innolla terveydenhuollon käyttökohteisiin suunniteltujen innovatiivisten ratkaisujemme esittelemistä.

Tässä lyhyt esittely joistakin MEDICA 2019 -tapahtumassa esittelemistämme ratkaisuista. Tule tapaamaan meitä hallin 14 osastolle F11 Saksan Düsseldorfiin 18.–21. marraskuuta. Tavataan messuilla.

Potilasnostin

JUMBO™-tuotteista LIFT™-ratkaisuun – potilasnostinjärjestelmien historia
25 vuotta sitten julkaistiin ensimmäinen täysin karamoottoripohjainen ratkaisu potilasnostimiin.  LINAK® JUMBO™ -ratkaisun ansiosta valmistajat pystyivät ostamaan kaikki säädettävän kalusteratkaisunsa osat yhdestä ja samasta paikasta. Lisäksi ratkaisumme toi laadunvalvontaan ja tuotteiden testaukseen täysin uudet standardit. Nyt sen seuraaja on valmis, ja odotamme innolla uuden LINAK® LIFT -ratkaisun esittelyä.

 
LA20

Ohut, pienikokoinen ja luotettava
Erilaisten turvaominaisuuksien ja parannetun ergonomian tarve kasvaa myös terveydenhuollon alalla. Sähkökäyttöisille säätöratkaisuille on usein kuitenkin vain rajallisesti tilaa. Uuden LINAK LA20 -inline-karamoottorin ansiosta tämä ei ole enää ongelma.

 
LC3

LC3 – hiljainen kuin huopatossu
Lääketieteellisissä laitteissa tarvitaan mahdollisimman hiljaisia ja sulavasti liikkuvia, mutta kuitenkin voimakkaita ratkaisuja. Uusi LC3-nostopilari täyttää monet vaatimukset ja soveltuu esimerkiksi hoitotuoleihin, leikkauspöytiin, röntgenlaitteisiin sekä useisiin muihin diagnoosilaitteisiin. Esittelemme MEDICA 2019 -messuilla uuden LC3-version. 

 
MEDICA 2019

Tule tapaamaan meitä MEDICA 2019 -messuille
Jos haluat lukea lisää yllä mainituista uutisista, tutustu MEDICA Newspaper -julkaisuun tai tule tapaamaan meitä hallin 14 osastolle F11.

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.