Uutiset 31. lokakuuta 2019

HC40: valoisampi tie parempaan käyttökokemukseen

HC40-käsiohjaimen Advanced-version sisäänrakennettu taskulampputoiminto on vain yksi tapa, jolla valo tekee käsiohjaimista tavallista mukavampia käyttää. Valaistu ja katso, miten valo tekee HC40-käsiohjaimista tavallista miellyttävämpiä käyttää – olipa kyseessä sitten painikkeiden taustavalo, näytön valo tai muut vastaavat ominaisuudet.

Me kaikki huomasimme muutoksen, kun älypuhelimet tulivat markkinoille. Yhtäkkiä tarvitsimme enemmän toimintoja yhteen tarkoitukseen suunniteltujen laitteiden sijaan. Muutos on vaikuttanut arkeemme myös muilla alueilla – esimerkiksi valojen ja viihdelaitteiden säätimiin. Sama pätee LINAKin toimialalla, sillä kuluttajat odottavat yhä enemmän säädettävien sänkyjen käsiohjaimilta.

Järjestimme laajan kyselyn, jonka pohjalta selvisi, että kuluttajat haluavat käsiohjaimilta OIKEANLAISIA toimintoja. Uskomme, että olemme saavuttaneet ne HC40 FRAME™ Advanced- ja HC40 TWIST™ Advanced -ohjaimissamme.

Ravista ja käytä!
Taskulampputoiminnolla varustetuissa käsiohjaimissa on tavallisesti yksi painike enemmän, mutta mitäpä jos painiketta ei enää tarvittaisikaan? Mitäpä jos ohjain olisi entistä selkeämpi ja käyttäjäystävällisempi ? Vastauksemme näihin kysymyksiin on HC40-käsiohjainten Advanced-mallien ravistamalla toimiva taskulamppu.

 

Lue koko artikkeli sivustoltamme ja katso, mihin muihin ominaisuuksiin olemme tuoneet valoa.

Saat lisätietoja HC40-käsiohjaintuoteperheestä osoitteesta www.linak.fi/hc40

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.