Ota yhteyttä meihin
Uutiset 11. marraskuuta 2019

CAN-väylää käyttävät karamoottorit ovat nyt entistä älykkäämpiä!

LINAK on tehnyt useita vuosia menestyksekkäästi yhteistyötä liikkuvien työkonevalmistajien kanssa, ja nyt LINAK on julkistanut uusimman CAN-väyläohjelmistoversionsa, jonka lisäominaisuudet tekevät sähkökäyttöisistä karamoottoreista vielä entistäkin älykkäämpiä.

CAN-väylä – uudet ominaisuudet

LINAK kokeilee jatkuvasti rajoja nähdäkseen, mitä kaikkea sähkökäyttöisillä lineaarisilla karamoottoreilla oikein voidaan saada aikaan, ja lopputuloksena on syntynyt hydraulisiin vaihtoehtoihin verrattuna erittäin suorituskykyinen ratkaisu. CAN-väylää käyttävien LINAK-karamoottoreiden uudet ominaisuudet ovat:

 
Ominaisuus
Kuvaus
 
Laitteisto-osoitteet
Seitsemän yksilöllistä CAN-osoitetta voidaan luoda yksinkertaisesti vaihtamalla nastajärjestystä. Tämä nopeuttaa sekä asennusta että vaihtamista, ja samoja karamoottoreita voidaan käyttää eri tarkoituksiin.
 

Dynaaminen nopeudensäätö
Nopeutta voidaan vaihdella karamoottorin käytön aikana, ja nopeus voidaan lukea suoraan CAN-väyläverkosta.
 

Pehmeä käynnistys ja pysäytys
Pehmeät käynnistys- ja pysäytysajat voidaan asettaa suoraan CAN-komennolla. Samalla voidaan asettaa myös ramppiaika pehmeämpää käyntiä varten, jotta koneeseen kohdistuisi vähemmän mekaanista rasitusta.
 

Entistä parempi yhteensopivuus
125 kbps, 500 kbps ja Autobaud on lisätty olemassa olevan 250 kbps:n rinnalle yhteensopivuuden parantamiseksi eri koneiden kanssa.
 

Palautumistila
Palautumistila on käyttötila pienistä virhetilanteista palautumiseen. Sen avulla varmistetaan, että käyttäjä voi jatkaa työskentelyä odottamattomista virheistä huolimatta. Kun käyttö palautumistilassa onnistuu, muuta huoltoa tai korjauksia ei tarvita.
 
 
CAN bus -logo

Haluatko tutustua tarkemmin CAN-väyläohjelmistomme uusimman version teknisiin ominaisuuksiin?

Lue lisää täältä

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.