Ota yhteyttä meihin
Uutiset 14. marraskuuta 2019

Mainosta yrityksesi työpöytäbrändiä mukautettavalla sovelluksella

Hyödyntämällä kaikki LINAK® Desk Control™ -sovelluksen mukautusmahdollisuudet yrityksesi voi markkinoida omia tai asiakkaidensa brändejä entistä tehokkaammin. Tässä kaikki tarvittavat tiedot.

Mukautetut Desk Control -sovellukset

Digitaalisten trendien kelkassa pysyminen edellyttää nykyisin lähes poikkeuksetta jonkinlaisen älypuhelinsovelluksen käyttämistä. LINAK® Desk Control™ -sovellus on juuri tällainen. Se helpottaa säädettävien työpöytien käyttöä eri puolilla maailmaa ja toimittaa tuhansille käyttäjille korkeussäädön käyttötilastoja reaaliajassa.

Valmistajille etuna on lisäksi Desk Control -sovelluksen mukauttaminen. Yrityksesi voi markkinoida sovelluksessa brändiään

  • valitsemalla haluamansa värin
  • lisäämällä logonsa
  • lisäämällä linkin sivustolleen.
  • Halutessaan yrityksesi voi myös tarjota kaikki edellä mainitut edut asiakkailleen!

Lyhyesti sanottuna: LINAK® Desk Control™ -sovelluksen mukautetun version avulla yrityksesi voi tehdä joko omaa tai asiakkaansa brändiä huomattavasti aiempaa paremmin tunnetuksi.

Päivitetty käyttöliittymä: Keskittyminen tilastoihin
LINAKin perinteinen pöydänsäätösovellus tekee käyttäjän älypuhelimesta pöytäohjaimen. Siinä kuitenkin piilee paljon muutakin. Sen uusimpaan versioon on tehty merkittäviä muutoksia. Käyttäjät voivat nyt asettaa itselleen haasteita, saada motivoivia ilmoituksia ja seurata edistymistään helposti päivän aikana tilastonäytöstä. Tarkoituksena on parantaa käyttäjien työskentelytapoja.

Saat lisätietoja uuden Desk Control™ -sovelluksen käyttäjilleen tarjoamista ominaisuuksista seuraavasta videosta: ”Uusi LINAK Desk Control -sovellus keskittyy käyttötilastoihin.”

Kätevä tapa kiinnittää huomiota yrityksesi brändiin
Kun yrityksesi muokkaa näköisekseen Desk Control™ -sovelluksen ulkoasun, se viestii samalla selkeästi käyttäjille, kuka on suunnitellut heidän käyttämänsä korkeussäädettävän pöydän. Tämä voidaan viedä vielä pidemmälle lisäämällä tai liittämällä yrityksen logo DPG-pöytäohjaimiin. Näin yrityksesi voi tarjota kokonaisvaltaisen paketin ja saada täyden näkyvyyden pöydän käyttäjien keskuudessa.

Mukautetut Desk Control -sovellukset
 

Kuulostaa helpolta – ja sitähän se on! Tämä ratkaisu on helppo, vaikka yritykselläsi ei olisikaan kokemusta digitaalisista ratkaisuista ja vaikka kokisitte, etteivät ne edes ole alaanne. LINAK tarjoaa kaiken tarvittavan tuen, ja tulette jopa yllättymään, kun huomaatte, miten helppoa ja nopeaa Desk Control -sovelluksen mukauttaminen on.

Kun yrityksesi on valmis hankkimaan näkyvyyttä brändilleen, ottakaa yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön .

Sovellus on aina ajan tasalla
Kun yrityksesi käyttää mukautettua LINAK® Desk Control™ -sovellusta, se päivitetään automaattisesti viimeisimpään versioon. Aina, kun LINAK päivittää perussovelluksensa tai lisää siihen uusia ominaisuuksia, päivitykset toimitetaan myös mukautettuun sovellukseen. Kaikkien päivitysten toiminta LINAKin tuotteiden kanssa testataan perusteellisesti Bluetooth® low energy -tekniikkaa käyttäen.

Mukautettu sovellus on lisäksi täysin yrityksesi omaisuutta, joten yrityksesi täytyy vain ladata se App Store- ja/tai Google Play -tililleen.

Lisätietoja Desk Control™ -sovelluksesta löytyy täältä.
  

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.