Uutiset 28. marraskuuta 2019

Mukautettu Bed Control -sovellus lisää brändisi näkyvyyttä

LINAK® Bed Control -sovelluksen mukautetulla versiolla voit lisätä oman tai asiakkaasi brändin näkyvyyttä. Tarvitaan vain muutama helppo vaihe, niin yrityksen brändi on näkyvillä kaikkialla, missä sen sänkyjäkin on.

Yrityksesi asiakkaat voivat nähdä yrityksesi logon ja värit aina, kun he käyttävät säädettävää moottorisänkyä  Bed Control -sovelluksella, ja lisätietoja antavat linkit voidaan ohjata osoittamaan suoraan haluttuun osoitteeseen.

Sovelluksesta käy tällöin selkeästi ilmi, kuka on sängyn valmistaja. LINAK tarjoaa tämän kaiken – ja siihen tarvitaan vain muutama helppo vaihe. Mutta siinä ei ole vielä kaikki!

Sovelluksen muokkaaminen brändin mukaiseksi
Brändin väreissä oleva ja yrityksen logoja sisältävä Bed Control -sovellus auttaa valmistajia ja sänkytuotemerkkejä lisäämään brändinsä näkyvyyttä ja tekevät heidän säädettävistä moottorisängyistään vielä entistäkin ainutlaatuisempia. Mukautusvaihtoehtoja ovat:

  • Oman logon lisääminen: Vaihda sovelluksessa näytettävä logo
  • Väri: Vaihda taustaväri
  • Linkit kotisivulle: Valikon About-kohdassa on kaksi kohtaa, Product Information sekä Support. Voit valita, mihin kotisivulinkit johtavat

Uusimmassa Bed Control -sovelluksen versiossa on useita uusia ominaisuuksia, jotka tuovat lisäarvoa ennestäänkin runsaasti toimintoja sisältäneisiin langatonta Bluetooth®-teknologiaa käyttäviin LINAK-käsiohjaimiin.

Uusia ominaisuuksia ovat muun muassa sovelluksen sisäinen tukiominaisuus sekä vianetsintäopas, jotka molemmat helpottavat sängyn käyttöönottoa ja korostavat brändisi intuitiivista ja laadukasta vaikutelmaa.  Mitä hyötyä siitä on?

  • Käyttäjät pystyvät välittömästi ratkaisemaan yleisimmät ongelmat vaihe vaiheelta etenevien ohjeiden avulla.
  • Brändit voivat minimoida laitetukeen tulevien yhteydenottojen määrän

Näin apu on nyt todellakin aivan sormien ulottuvilla!

Suunniteltu käyttäjäystävälliseksi
Yhteenvetona: Bed Control -sovelluksen uusi versio sisältää entistä enemmän toimintoja ja uusia ominaisuuksia, kuten hiljaisen hälytyksen ja sängynvalitsimen, mutta sen toiminta on yhtä intuitiivista ja käyttäjäystävällistä kuin ennenkin.

Lisätietoja sovelluksen ominaisuuksista on artikkelissa Uusi versio parantaa LINAK Bed Control -sovelluksen käytettävyyttä. Tässä tietoa sinulle mukauttamisen mahdollisuuksista.

LINAK Bed Control -sovelluksen mukautettu versio
 

Mistä aloitan?
Sovelluksen muuttaminen oman brändin näköiseksi on helppoa.
Saat lisätietoja paikalliselta LINAKin tytäryhtiöltä .


Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.