Ota yhteyttä meihin
Uutiset 24. tammikuuta 2020

Enemmän akkukapasiteettia siirrettäviin terveydenhoitolaitteisiin

Uuden LINAK® PJB4 -akkuliitäntärasian avulla yrityksesi voi käyttää jopa kolmea tehokasta BA21-litiumioniakkua (3 x 2,25 Ah) valmistamiensa lääketieteellisten laitteiden karamoottorijärjestelmissä.

Enemmän akkukapasiteettia siirrettäviin terveydenhoitolaitteisiin

Yhä useammat sairaalat vaihtavat leikkauspöytänsä ja toimenpidetuolinsa akkukäyttöisiin ratkaisuihin, jotta virtakaapelit eivät olisi tiellä lattialla. Tämä vähentää kompastumisvaaraa ja tekee laitteista helpommin siirrettäviä. LINAK® tuo nyt markkinoille uuden akkuliitäntärasian, jolla voidaan varmistaa, että laitteiden kaikki toiminnot ovat käytettävissä ja akkuteho riittävä. Tuotteen nimi on PJB4.

Runsaasti tehoa siirrettäviin laitteisiin
PJB4:n avulla yrityksesi voi kasvattaa valmistamiensa laitteiden akkukapasiteettia – esimerkiksi käyttämällä kolmea tehokasta BA21-litiumioniakkua. Kolmen 2,25 Ah:n akun teho riittää laitteen käyttämiseen koko päivän, ja akut latautuvat kätevästi yön aikana.

Sopii olemassa oleviin karamoottorijärjestelmiin
Olemme varmistaneet, että PJB4 mukautuu saumattomasti olemassa oleviin LINAK®-karamoottorijärjestelmiin. Paitsi että se sulautuu LINAK-mallistoon muotoilultaan, siinä käytetään myös täysin samoja asennuskiinnikkeitä. Lisäksi johtojenhallinta on intuitiivista ja kokonaisuus on helppo asentaa.

Kaikki tarvittavat standardit ja sertifioinnit
PJB4:llä on kaikki tarvittavat sertifioinnit, ja se noudattaa kaikkia vaadittuja standardeja sekä toisinaan jopa ylittää ne. Koska monet nykyaikaisten edistyneiden lääketieteellisten laitteiden karamoottorijärjestelmistä noudattavat IPX6 Washable DURA™ -standardia, olemme luonnollisesti varmistaneet, että myös akkukytkentärasiamme tekee näin.

Jos haluat lisätietoja PJB4:n tarjoamista lukuisista vaihtoehdoista tai muista LINAK®-tuotteista, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.