Uutiset 24. tammikuuta 2020

Enemmän akkukapasiteettia siirrettäviin terveydenhoitolaitteisiin

Uuden LINAK® PJB4 -akkuliitäntärasian avulla yrityksesi voi käyttää jopa kolmea tehokasta BA21-litiumioniakkua (3 x 2,25 Ah) valmistamiensa lääketieteellisten laitteiden karamoottorijärjestelmissä.

Yhä useammat sairaalat vaihtavat leikkauspöytänsä ja toimenpidetuolinsa akkukäyttöisiin ratkaisuihin, jotta virtakaapelit eivät olisi tiellä lattialla. Tämä vähentää kompastumisvaaraa ja tekee laitteista helpommin siirrettäviä. LINAK® tuo nyt markkinoille uuden akkuliitäntärasian, jolla voidaan varmistaa, että laitteiden kaikki toiminnot ovat käytettävissä ja akkuteho riittävä. Tuotteen nimi on PJB4.

Runsaasti tehoa siirrettäviin laitteisiin
PJB4:n avulla yrityksesi voi kasvattaa valmistamiensa laitteiden akkukapasiteettia – esimerkiksi käyttämällä kolmea tehokasta BA21-litiumioniakkua. Kolmen 2,25 Ah:n akun teho riittää laitteen käyttämiseen koko päivän, ja akut latautuvat kätevästi yön aikana.

Sopii olemassa oleviin karamoottorijärjestelmiin
Olemme varmistaneet, että PJB4 mukautuu saumattomasti olemassa oleviin LINAK®-karamoottorijärjestelmiin. Paitsi että se sulautuu LINAK-mallistoon muotoilultaan, siinä käytetään myös täysin samoja asennuskiinnikkeitä. Lisäksi johtojenhallinta on intuitiivista ja kokonaisuus on helppo asentaa.

Kaikki tarvittavat standardit ja sertifioinnit
PJB4:llä on kaikki tarvittavat sertifioinnit, ja se noudattaa kaikkia vaadittuja standardeja sekä toisinaan jopa ylittää ne. Koska monet nykyaikaisten edistyneiden lääketieteellisten laitteiden karamoottorijärjestelmistä noudattavat IPX6 Washable DURA™ -standardia, olemme luonnollisesti varmistaneet, että myös akkukytkentärasiamme tekee näin.

Jos haluat lisätietoja PJB4:n tarjoamista lukuisista vaihtoehdoista tai muista LINAK®-tuotteista, ota yhteyttä paikalliseen LINAK-tytäryhtiöön

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.