Ota yhteyttä meihin
Uutiset 16. joulukuuta 2020

Nyt voit vierailla MEDLINE & CARELINE- näyttelytilassamme mukavasti suoraan toimistostasi

Näissä uusissa olosuhteissa, joissa messutapahtumia perutaan eikä kasvokkain tapaaminenkaan ole mahdollista, meillä on myös uusi tapa lähestyä asiakkaitamme. Onneksi voimme antaa asiakkaillemme kaikki heidän tarvitsemansa tiedot virtuaalisen näyttelytilamme avulla.

LINAK MEDLINE & CARELINE -näyttelytila

Tutustu virtuaaliseen näyttelytilaamme, jossa esitellään karamoottoriratkaisuja terveydenhuollon käyttökohteisiin. Ota mukava asento ja katso esittelyvideoitamme, esitteitämme ja lisätietoja laajasta tuotevalikoimastamme terveydenhuoltoalalle. Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai jos haluat opastetun kierroksen, ota yhteyttä paikalliseen myyntiedustajaamme.


Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.