Yhtiö suunnittelee ja valmistaa karamoottorijärjestelmiä, joilla aikaansaadaan sujuva ja luotettava liike erilaisiin käyttökohteisiin. LINAK-karamoottorit auttavat parantamaan ergonomiaa useissa erilaisissa paikoissa kuten toimistoissa, sairaaloissa, teollisuustuotannossa ja maataloudessa.

LINAK on kansainvälinen sähkökäyttöisen karamoottoritekniikan innovaattori, jolla on yli 2 200 työlleen omistautunutta työntekijää, tuotantolaitokset Tanskassa, Slovakiassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa sekä tytäryhtiöitä yli 35 maassa eri puolilla maailmaa.

Neljä erillistä LINAKin liiketoiminta-aluetta
Yhtiö koostuu nykyisin neljästä strategisesta liiketoiminta-alueesta. Niissä eri toimialojen asiakkaita palvelevat asiantuntijaryhmät, joilla on runsaasti näkemystä ja kokemusta kultakin alalta. Liiketoiminta-alueet ovat seuraavat:

TECHLINE® – ratkaisut teollisuusautomaatioon, maatalouteen, energia-alalle jne.
DESKLINE® – ratkaisut toimistoihin, myymälätiloihin, keittiöihin ja erilaisiin työpisteisiin
HOMELINE® – ratkaisut kotisänkyjen säätöön ja muihin kodin säädettäviin kalusteisiin
MEDLINE® & CARELINE® – ratkaisut erilaisiin terveydenhuollon ja hoiva-alan käyttökohteisiin

Painopiste on kuitenkin yhä sama kuin vuonna 1976 – ihmisten elämän parantaminen eri puolilla maailmaa.

LINAKin sähkökäyttöisille lineaarisille karamoottoreille löytyy edelleen uusia käyttökohteita.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.