LINAK yhteistyökumppanina

Pyrimme olemaan asiakkaillemme enemmän kuin yksi tavarantoimittaja muiden joukossa. Haluamme olla yhteistyökumppani. 

Kun yhteistyökumppanisi on LINAK, saat enemmän kuin pelkän tuotteen. Tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa tarjoamalla heidän käyttöönsä innovatiivisten ratkaisujen lisäksi laajan asiantuntemuksen, korkealuokkaisen tuotannon ja maailmanlaajuisen verkoston.

Innovaatio
LINAK on tuonut markkinoille uusia ja innovatiivisia ratkaisuja jatkuvasti siitä lähtien, kun se kehitti ensimmäisen karamoottorin. LINAK on saavuttanut nykyisen asemansa paljolti innovaation ansiosta. Innovatiivisten ratkaisujemme tavoitteena on vastata asiakkaiden tarpeisiin.

Siksi LINAK ei ole pelkkä komponenttitoimittaja. Tarjoamme strategista kumppanuutta, jossa teemme yhteistyötä tutkimuksessa ja tuotekehityksessä, huoltopalveluissa, logistiikassa, valmistuksessa ja markkinoinnissa.

Asiantuntemus
Me keskitymme ydinosaamiseemme, sähkökäyttöisiin karamoottoriratkaisuihin. Kiinnitämme kuitenkin kaikissa neljässä segmentissämme erityistä huomiota myös asiakkaidemme tarpeisiin, markkinatietoon ja käyttökohteiden tuntemukseen.

Syvällisen markkinasuuntauksien tuntemuksensa ansiosta LINAK on todellinen ratkaisujen tarjoaja.

Korkealuokkainen tuotanto
LINAKin tuotteet ovat korkealaatuisia. Tavoitteenamme on tehdä tuotantolaitoksistamme markkinoiden parhaita ja olla niiden ansiosta alamme johtava valmistaja. Siksi sovellamme LEAN-periaatteita tuotantoprosessimme jokaisessa vaiheessa. Niiden avulla voimme varmistaa tuotteiden, palvelujen ja toimitusten korkealaatuisuuden.

Maailmanlaajuinen toiminta
Meillä on asiakkaita ympäri maailmaa. Haluamme olla lähellä asiakkaitamme Ja palvellaksemme mahdollisimman hyvin, tytäryhtiömme ja paikalliset jälleenmyyjät edustavat meitä eri puolilla maailmaa.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.