select
 
This is DESKLINE

TÄMÄ ON DESKLINE®

DESKLINE on LINAKin liiketoimintayksikkö, joka tarjoaa laajan valikoiman karamoottorijärjestelmiä korkeussäädettäviin toimistopöytiin, työpöytiin, keittiöihin ja useisiin muihin sovelluksiin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.
 
LINAK on ollut vuodesta 1990 alkaen mukana modernin työpaikan sisustamisessa kehittämällä Plug and Play™ -periaatteella helposti asennettavia ja luotettavasti toimivia modulaarisia ratkaisuja, jotka sopivat designiin sekä toiminnallisesti että esteettisesti.

Meillä on lisäksi ollut säädettävien kalusteiden suunnitteluun liittyviä yhteistyöprojekteja luovien ja innovatiivisten suunnittelijoiden kanssa. Yhteistyömme tuloksia on nähtävissä Design Meets Movement -sivustolla.

DESKLINE-tuoteryhmässä me työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehittääksemme uusia innovatiivisia ja ergonomisia säätömahdollisuuksia toimistopöytiin, työpisteisiin ja keittiöihin. Kattavan ja laadukkaan karamoottorien ja nostopilarien tuotevalikoiman lisäksi LINAK on kehittänyt uutta teknologiaa kuten PIEZO™-törmäyssuojan ja energiankulutusta vähentävän ZERO™-teknologian. LINAK myös pyrkii lisäämään PVC-vapaiden materiaalien käyttöä tuotteissaan. Tavoitteena on parantaa sekä loppukäyttäjän mukavuutta että tuotteiden kysyntää. 

Tämä filosofia on tuonut LINAK DESKLINE -yksikölle johtavan aseman korkealaatuisten säätöratkaisujen toimittajana. Nykyään voimme nauttia hyvästä maineesta luotettavana kumppanina ja neuvonantajana, jolla on kattava tietämys sovelluksista, säädöksistä ja markkinoista yleensä. 

LINAK DESKLINE on erillinen strateginen liiketoimintayksikkö. Olemme edustettuina LINAKin tytäryhtiöiden ja palveluorganisaatioiden kautta kaikilla suurilla markkina-alueilla, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua.

Lisätietoja saadaksesi klikkaa linkistä DESKLINE-sovellukset.

Lisätietoja LINAK-konsernista löydät linkistä http://www.linak.fi/Yleista/.
Liiketoiminta LINAKin kanssa
Me emme halua olla asiakkaillemme vain yksi toimittaja muiden joukossa..
DESKLINE-sovellukset
Katso esimerkkejä DESKLINE-sovelluksista.
Tilaa uutiskirje
Pysy ajan tasalla LINAK-uutisista.
Liike auttaa
Yhä useammat tutkimukset osoittavat, että korkeussäädettävien työpisteiden ergonomiset edut..
Vapaus suunnitella
Jos design on sinulle tärkeää, on DESKLINE sinulle täydellinen yhteistyökumppani.