Ota yhteyttä LINAKiin – miten voimme parantaa arkeasi?

Kerro meille tarpeistasi. Täytä alla oleva lomake, jotta LINAKin asiantuntija voisi vastata pyyntöösi.
Korjaa seuraavat kohdat:
 *
*
*
*
*
*
*
*
*

We do not know what has gone wrong, but we'll look into it.

An email is being sent to our support team.

Tietosuojakäytäntö
LINAK voi lähettämiesi tietojen perusteella ottaa sinuun yhteyttä LINAKiin ja sen tuotteisiin liittyvissä asioissa. Voit milloin tahansa perua suostumuksesi ja pyytää tietojesi poistamista tietokannastamme. Lisätietoja on tietosuojakäytännössämme.

LINAK OY

LINAK OY on toiminut Suomessa vuodesta 1996 tanskalaisen emoyhtiömme LINAK AS:n täysin omistamana tytäryhtiönä. Ensimmäinen toimipaikkamme sijaitsi Vantaan Veromiehessä, josta siirryimme Vantaan Itä-Hakkilaan isompiin tiloihin. Karamoottoreita myytiin heti alusta hyvin erilaisiin käyttökohteisiin, eniten kuitenkin sairaalasänkyjen säätöön. Myyntialue käsitti tuolloin Suomen ja vähän myöhemmin myös Baltian maat ja Venäjän.

Toiminnan kasvaessa toimistomme muutti vuonna 2008 uusiin tiloihin takaisin lähtöpaikkaan Veromieheen ja samalla aloitettiin suorat toimitukset Tanskasta ja luovuttiin paikallisesta varastosta. Toimistomme sijaitsee edelleen samalla alueella lentoaseman läheisyydessä. 

Nykyään LINAK OY vastaa yhtiön myynnistä ja markkinoinnista Suomessa ja Baltian maissa. Myynti-insinöörimme ja tekninen tuki neuvovat asiakkaitamme teknisissä kysymyksissä ja auttavat löytämään juuri oikeat karamoottorit ja nostopilarit sovellukseesi.

 

LINAK OY
Äyritie 24
FI-01510 VANTAA
FINLAND

linak fi office
maavalinta ei ole mahdollinen

LINAK OY