Ota yhteyttä - kuinka voimme auttaa?

Kerro meille mitä tarvitset. Käytä alla olevaa lomaketta ja nopeuta vastausta valitsemalla sopiva yhteyshenkilö valikosta. Tieto- tai varaosapyynnöt osoitetaan laitevalmistajille.
Korjaa seuraavat kohdat:
*
*
*
*
*
 *
*
*
*

We do not know what has gone wrong, but we'll look into it.

An email is being sent to our support team.

Yksityisyyden suoja
LINAK säilyttää antamasi tiedot yhden vuoden ajan tilastoja varten. LINAK poistaa tiedot välittömästi, jos niin erikseen pyydetään. LINAK käsittelee tiedot luottamuksellisina, eikä jaa niitä kolmansille osapuolille LINAK-konsernin ulkopuolelle. Lue lisää Yksityisyyden suojasta.

LINAK OY

LINAK OY on toiminut Suomessa vuodesta 1996 tanskalaisen emoyhtiömme LINAK AS:n täysin omistamana tytäryhtiönä. Ensimmäinen toimipaikkamme sijaitsi Vantaan Veromiehessä, josta siirryimme Vantaan Itä-Hakkilaan isompiin tiloihin. Karamoottoreita myytiin heti alusta hyvin erilaisiin käyttökohteisiin, eniten kuitenkin sairaalasänkyjen säätöön. Myyntialue käsitti tuolloin Suomen ja vähän myöhemmin myös Baltian maat ja Venäjän.

Toiminnan kasvaessa toimistomme muutti vuonna 2008 uusiin tiloihin takaisin lähtöpaikkaan Veromieheen ja samalla aloitettiin suorat toimitukset Tanskasta ja luovuttiin paikallisesta varastosta. Toimistomme sijaitsee edelleen samalla alueella lentoaseman läheisyydessä. 

Nykyään LINAK OY vastaa yhtiön myynnistä ja markkinoinnista Suomessa ja Baltian maissa. Myynti-insinöörimme ja tekninen tuki neuvovat asiakkaitamme teknisissä kysymyksissä ja auttavat löytämään juuri oikeat karamoottorit ja nostopilarit sovellukseesi.

 

LINAK OY
Perintötie 2b
FI-01510 VANTAA

linak fi office
maavalinta ei ole mahdollinen

LINAK OY