Ota yhteyttä meihin

Ohjausyksiköt

Näytä kaikki ohjausyksiköt

LINAK-ohjausyksiköt varmistavat, että käyttökohteen liike on sujuvaa, turvallista, energiatehokasta, hiljaista ja helposti valvottavaa täysin etäkäyttöisesti. Useat niistä on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista, ja ne on suunniteltu kiinnitettäviksi ja asennettaviksi helposti.

Joissakin LINAK-karamoottoreissa on itse karamoottoriin integroitu ohjausyksikkö. Tämä on järkevää esim. säädettävissä kotisängyissä, joissa on rajoitetusti tilaa tai haasteellisissa ulkotiloissa, joissa tarvitaan suojaus vettä tai pölyä vastaan.

LINAKin korkealuokkainen tuotanto

Tutustu LINAKiin ja korkeatasoisiin tuotantolaitoksiin LINAKin pääkonttorilla Tanskassa. Näet kuinka varmistamme sähkökäyttöisten karamoottorien laadun.

LINAK Korkealuokkainen tuotanto play-icon

LINAK korkealuokkainen tuotanto

Tiedostot

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Liiketoiminta-alueet

LINAK valmistaa sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottoriratkaisuja, joiden avulla voidaan tuottaa tasainen liike lukuisissa eri käyttökohteissa. Käyttökohteita on niin terveydenhuollossa, maataloudessa, säädettävissä kotisängyissä, toimistokalusteissa kuin teollisuusautomaatiossakin – mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.
Tutustu LINAKin tuotteisiin ja sen ratkaisuja käyttäviin lukuisiin liiketoiminta-alueisiin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.