Ota yhteyttä meihin
Ohjausyksiköt

CBJ Care

CBJ Care -ohjausyksikkö on osa luotettavaa ja joustavaa JUMBO™-järjestelmää, joka soveltuu ihanteellisesti potilasnostimiin. Ohjausyksikön avulla nostotoimintoja on mukavaa ja turvallista käyttää osana arkisia rutiineja. Turvaominaisuudet, kuten pehmeä käynnistys- ja pysäytystekniikka (soft start/stop), tekevät potilaiden siirtämisestä turvallista. CBJ Care -ohjausyksikössä on monia käyttömukavuutta parantavia ominaisuuksia, kuten enimmäispainoasetus ja tietojentarkastelumahdollisuus joko näytöltä tai Service Data Tool -huoltotyökalulla.

Turvallista potilaiden käsittelyä sähkökäyttöisillä potilasnostimilla LINAKin järjestelmäratkaisujen avulla play-icon

Turvallista potilaiden käsittelyä sähkökäyttöisillä potilasnostimilla LINAKin järjestelmäratkaisujen avulla

CBJ Care

CBJ Care on kehittynyt ohjausyksikkö potilasnostimiin. Se on osa akkukäyttöistä modulaarista JUMBO-järjestelmää, johon kuuluu CBJ Care -ohjausyksikön lisäksi joko lyijy- tai litiumioniakku (BAJ/BAJL).

Helppokäyttöisestä CBJ Care -ohjausyksiköstä on saatavilla kaksi eri versiota, joista toisessa on LED-merkkivalot ja toisessa näyttö. Myös kolmas, näytötön ja merkkivaloton vaihtoehto on mahdollinen.

Etupaneeliin on saatavana käyttöä helpottavia ohjauspainikkeita siltä varalta, että käsiohjain katoaa.

CBJ Care -ohjausyksikön etuja:

  • Enimmäispainon asetusmahdollisuus (EN10535-standardin mukaisesti)
  • Älykkäät huoltotiedot, jotka voidaan lukea joko suoraan ohjausyksiköstä tai valinnaisesti Service Data Tool -huoltotyökalulla
  • Lisäturvaa tuovat pehmeä käynnistys- ja pysäytystekniikka (soft start/stop) ja hätäpysäytyspainike

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä
CBJ-Care-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

JUMBO™ käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää sähkökäyttöisiä LINAK-tuotteita.

JUMBO Care -huoltotyökalun käyttö ja huoltotietojen lukeminen

Tästä käyttöohjeesta voit lukea, miten käyttää JUMBO Care -huoltotyökalua ja saada siitä täyden hyödyn.

Huoltotietojen lukeminen ja JUMBO Care 2nd Generation -huoltotyökalun käyttöohje

Katso, miten JUMBO Care 2nd Generation -huoltotyökalu mahdollistaa karamoottorin käyttöiän, huoltotietojen ja akun tilan helpon lukemisen kannettavalla tietokoneella.

Turvallisuusesite

Erilaisissa sovelluksissa tarvitaan erilaisia ​​turvaominaisuuksia. Riippumatta siitä, mitä terveydenhoitosovellusta olet suunnittelemassa, LINAK tarjoaa laajan valikoiman turvaominaisuuksia sekä vakiona että lisävarusteena.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä