Ohjausyksiköt

CBJ Care

Potilasnostimissa käytettävien huippuluokan LINAK JUMBO -järjestelmän ohjausyksikkö. Sisältää tallennettavan turvallisen maksimipainon (SWL) ja mahdollisuuden sisäänrakennettuihin ohjaimiin.

Tuotekuvaus

CBJ Care

CBJ Care on huippuluokan JUMBO-ohjausyksikkö potilasnostimiin.
 
Etuja:
  • Tehokas ja käyttäjäystävällinen maksimipainon säätö (standardin EN10535 mukaan)
  • Ohjausyksikön tietojen keräys (toimintalaskin ja älykäs käyttöjaksojen laskin)
  • Tietojen helppo luku kannettavalta tietokoneelta käyttäen JUMBO Care 2nd generationin Service Data Tool -työkalua
  • Huoltoilmaisin, joka ilmoittaa huoltotarpeesta
  • Mahdollisuus ohjelmoida huoltoväli uudelleen
CBJ Care -ohjausyksikkö on osa JUMBO-järjestelmää. JUMBO on modulaarinen järjestelmä, jossa yhdistyy  karamoottori, ohjausyksikkö (CBJ-Care), akku (BAJ, BAJL), laturi (CHJ2) sisäinen/ulkoinen laturi ja käsiohjain, muodostaen joustavan ratkaisun, joka on suunniteltu erityisesti potilasnostimiin.
Täydellinen järjestelmä sisältää useita ominaisuuksia, jotka täyttävät potilaan turvallisen ja mukavan noston tarpeet. CBJ Care on saatavana  kolmena eri versiona: merkkivaloilla varustettu malli,   näytöllinen versio ja kolmantena perusmalli ilman merkkivaloja tai näyttöä.

Etupaneeliin on saatavana ohjauspainikkeita toista ohjausvaihtoehtoa varten, jos käsiohjain puuttuu. Lisäksi on mahdollista saada kolme kanavaa T-kaapelin kautta kanavaan 1. Kallistustoiminnon  kolmas kanava tarjoaa lisämukavuutta potilaille ja hoitajille.

Tuotteen datalehti

CBJ-Care-tuote-esite

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto

Esitteet ja käyttöohjeet

Huoltotietojen lukeminen ja JUMBO Care 2nd Generation -huoltotyökalun käyttöohje

Katso, miten JUMBO Care 2nd Generation -huoltotyökalu mahdollistaa karamoottorin käyttöiän, huoltotietojen ja akun tilan helpon lukemisen kannettavalla tietokoneella.

JUMBO Care -huoltotyökalun käyttö ja huoltotietojen lukeminen

Tästä käyttöohjeesta voit lukea, miten käyttää JUMBO Care -huoltotyökalua ja saada siitä täyden hyödyn.

Karamoottorien käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK-elektroniikkaa. Olemme varmoja, että LINAK-järjestelmä toimii ongelmitta useita vuosia.

Karamoottorijärjestelmät potilasnostimiin

Potilaan turvallinen käsittely ja hyvä ergonomia. Potilasnostinjärjestelmä tehostaa tuotantoa, käyttöä ja huoltoa. LINAK ottaa vakavasti potilaiden turvallisen käsittelyn.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.