Ota yhteyttä meihin
OneConnect™-logo

AINA ASKELEEN EDELLÄ OneConnect™ -alustan ansiosta

OneConnect™ on LINAKin ainutlaatuinen digitaalinen ratkaisu. Se tarjoaa yrityksesi asiakkaille ja huoltoteknikoille yhden yhteisen sovelluksen ja pilvipalvelun tietojen tallennukseen sekä yhden ainoan portaalin kaikkien tietojen kokonaisvaltaiseen hallintaan. Kun yrityksesi valitsee sisäänrakennettua Bluetooth®-yhteyttä käyttävän LINAK®-ohjausyksikön, se voi liittyä OneConnectiin haluamanaan ajankohtana.

Aina askeleen edellä OneConnect™-alustan ansiosta

Uuden OneConnect-alustan kautta tarjotaan kaikki terveydenhuollossa käytettävien LINAK-karamoottorijärjestelmien digitaaliset palvelut. OneConnect-sovellus näyttää huoltoteknikoille ja loppukäyttäjille yhteenvedon tärkeistä järjestelmän tilatiedoista sekä tietoja LINAKin komponentteja käyttävistä laitteista.

OneConnect-sovelluksen avulla yrityksesi voi viestiä suoraan laitteidensa käyttäjille ja parantaa näin käyttökokemusta. OneConnect-portaalista voitte hallita keskitetysti käyttäjiä, toimintoja ja palveluita.

OneConnectin toimintoja ja palveluita hallitaan keskitetysti OneConnect-portaalista.

OneConnect-sovelluksella teknikot voivat etsiä ja löytää tuotteet, joiden määräaikaishuolto lähestyy tai jotka on puhdistettava tai ladattava, jotta toimenpiteisiin voitaisiin ryhtyä ajoissa. OneConnect pitää yrityksesi askeleen edellä ja auttaa asiakkaita vastaamaan jatkuvasti tiukentuviin hoito-, turvallisuus- ja tehokkuusvaatimuksiin.

LINAK OneConnect™ -ratkaisua käyttävä sovellus
 
 

Helppokäyttöinen ja maksuton OneConnect™-sovellus

App Store®- ja Google Play™ -kaupoista maksuttomasti ladattavissa oleva helppokäyttöinen OneConnect-sovellus havaitsee automaattisesti LINAK® Bluetooth® -yhteyttä käyttävät, kantaman sisällä olevat laitteet ja näyttää niiden tilan sekä muuta, OneConnect-portaalissa määriteltyä sisältöä. Järjestelmän tilatiedoissa näytetään tärkeitä järjestelmätietoja, kuten alhainen akun varaus, järjestelmävirheiden tiedot ja huollon tai puhdistuksen tarve. LINAKin ohjelmiston avulla tilat voidaan myös mukauttaa sopimaan tarkalleen laitteen käyttökohteeseen ja -ympäristöön.

OneConnectin sivulle App Storessa johtava QR-koodiLataa App Store® -kaupasta

OneConnectin sivulle Google Playssa johtava QR-koodiLataa Google Play™ -kaupasta

 
 

Laite on puhdistettava

Huolto-ohjeet

 

Laite on huollettava

Mukauta ohjeiden sisältö

 
 

Järjestelmätietojen käyttö turvallisesti ja hallitusti

OneConnect-portaalin kautta yrityksesi voi kutsua teknikot käyttämään laitteiden järjestelmätietoja turvallisesti. Ratkaisun avulla laitteiden tilaa ja toimintaa voidaan tarkastella turvallisesti, mikä helpottaa vianmääritystä ja ongelmien perimmäisen syyn selvittämistä.

 

Tehkää OneConnectista omanne

OneConnect -portaalissa yrityksesi voi mukauttaa sovelluksen sisällön ja näyttää tärkeitä tietoja suoraan laitteiden käyttäjille. Portaalissa voitte lisätä sovellukseen logonne ja tuotekuvia sekä tärkeitä tuotekohtaisia tietoja, kuten käyttöönotto- tai käyttöohjeita, ohjevideoita, yhteystietoja ynnä muuta.

 

LINAK OneConnect™ -ratkaisua käyttävä tietokone ja sovellus

 

OneConnect-alustan edut yrityksellesi ja asiakkaillenne

  • OneConnect on digitaalinen alusta, joka parantaa yrityksesi tuotteiden käyttökokemusta. Se on heti käyttövalmis ja helppo mukauttaa yrityksesi tarpeisiin.
  • Tämä maksuton sovellus näyttää laitteiden reaaliaikaiset tilatiedot, joten tarvittaviin toimenpiteisiin voidaan ryhtyä ajoissa.
  • Teknikot voivat käyttää tarkkoja järjestelmätietoja turvallisesti, mikä nopeuttaa vianmääritystä ja huoltoa – eikä ylimääräistä laitteistoa tarvita.
  • Yrityksesi voi mukauttaa sovelluksen sisällön ja lisätä brändinsä tunnettavuutta mukauttamalla sovelluksen ulkoasun omaan brändi-identiteettiinsä ja tarjoamalla käyttäjille helpon tavan tarkastella tuotekohtaisia tietoja.

OneConnect™ tuo yrityksellesi lisäarvoa ja parantaa laitteiden käyttökokemusta.

Ota yhteyttä LINAKin edustajaan, jos haluat lisätietoja OneConnectin eduista yrityksellesi.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.