Ota yhteyttä meihin
 

OneConnect™-logo

Vapauta terveydenhuoltoalan yrityksesi koko digitaalinen potentiaali.

OneConnect™ – LINAK-tuotteet

Järjestelmien tilan tarkistaminen reaaliajassa

Käyttäjä voi tarkastella lähistöllä olevien laitteiden tilatietoja reaaliajassa ja havaita nopeasti, jos jokin järjestelmistä kaipaa vianmääritystä, puhdistusta tai huoltoa. Käyttäjälle annetaan myös tilailmoituksia esimerkiksi akun alhaisesta varauksesta.

Toimintaperiaate

OneConnect – hakuluettelo
 
 
OneConnect – Bluetooth-yhteys

Järjestelmätiedot Bluetooth®-yhteydellä

Lähistöllä olevien laitteiden järjestelmätiedot voidaan tarkistaa langattomasti Bluetooth-yhteydellä. Näytettäviä tietoja ovat esimerkiksi käyttöhistoria ja takaisinkytkennän tila, ja käyttäjä voi diagnosoida järjestelmän ongelmia reaaliajassa helppokäyttöisten vianmääritystyökalujen avulla.

Toimintaperiaate

 
 

Järjestelmätiedot etäyhteydellä

Järjestelmätietoja voidaan tarkastella etäyhteydellä pilvipalvelun kautta esimerkiksi käyttöhistorian tai takaisinkytkennän tilan tarkistamiseksi tai järjestelmien vianmääritykseen mistä tahansa maailmankolkasta. Näin yrityksesi voi optimoida teknisen tukensa.

Toimintaperiaate

OneConnect – etäyhteys
 
 
OneConnect – ohjesovellus

Ohjeiden sisällön mukauttaminen

Laitevalmistajat voivat mukauttaa sovelluksessa annettujen ohjeiden sisällön esimerkiksi kirjoittamalla tekstiä ja lisäämällä linkkejä yhteystietoihin, videoihin ja käyttöoppaisiin. Mukautusominaisuudet ovat käytettävissä verkkoportaalissa ympäri vuorokauden ja millä tahansa sellaisella laitteella, jossa on selain.

Toimintaperiaate

 
 

Ulkoasun brändääminen

Laitevalmistajat voivat räätälöidä sovelluksen tarpeisiinsa mukauttamalla sen ulkoasua yrityksen graafisen ilmeen mukaiseksi esimerkiksi käyttämällä haluamiaan värejä, logoja ja sovelluskuvia.

Toimintaperiaate

OneConnect – tuleva ulkoasunmuokkaussovellus
 

 
OneConnect™ – portaalin ulkoasu tietokoneen selaimessa

OneConnect-portaali

Laitevalmistajat voivat mukauttaa sovelluksen, aktivoida sen edistyneitä ominaisuuksia käyttäjille ja asettaa käyttäjille haluamansa roolit ja käyttöoikeudet. Mukautusominaisuudet ovat käytettävissä verkkoportaalissa ympäri vuorokauden ja millä tahansa sellaisella laitteella, jossa on selain.

Siirry portaaliin

 

 
 

 Lue lisää OneConnectista
yrityksesi käyttämille LINAK-tuotteille

 
 

Onko yritykselläsi jo Bluetoothilla varustettu LINAK-järjestelmä?

Lataa OneConnect™-sovellus

Apple Store Google Play

 
 

Katso OneConnect-video:

 
 

Lue lisää OneConnectin ominaisuuksista ammattikäyttöön:

 
 
OneConnect™-logo Maksuton Ammattikäyttöön
Hakuluettelokuvake Hakuluettelon ja järjestelmän reaaliaikaisen tilan tarkastelu
Brändäyskuvake Yrityksesi voi mukauttaa sovelluksen brändinsä mukaiseksi lisäämällä logon ja muokkaamalla nimeä portaalissa
Ohjelmistopakkauksen kuvake Kaikki järjestelmän ohjelmistotiedostot ovat ladattavissa ja hallittavissa suoraan portaalista
Ohjekuvake Sovelluksessa näytettävät ohjeet voidaan mukauttaa loppukäyttäjäkohtaisesti portaalista
Bluetooth-kuvake Paikallisten laitteiden järjestelmätiedot ja diagnostiikka ovat käytettävissä sovelluksessa Bluetooth®-yhteydellä
Etäpalvelukuvake Järjestelmätietojen tarkastelu etäyhteydellä suoraan sovelluksesta mullistaa etäällä sijaitsevien laitteiden diagnostiikan
Palveluviestikuvake Sovelluksessa teknikoille näytettävät palveluviestit voidaan mukauttaa portaalista

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Tiedostot

OneConnect™-esite

Lisätietoja etäyhteydestä järjestelmätietoihin OneConnect™-ratkaisun kautta.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä