Ota yhteyttä meihin
 

OneConnect™-logo

Vapauta terveydenhuoltoalan yrityksesi koko digitaalinen potentiaali.

OneConnect™ – LINAK-tuotteet

Järjestelmien tilan tarkistaminen reaaliajassa

Käyttäjä voi tarkastella lähistöllä olevien laitteiden tilatietoja reaaliajassa ja havaita nopeasti, jos jokin järjestelmistä kaipaa vianmääritystä, puhdistusta tai huoltoa. Käyttäjälle annetaan myös tilailmoituksia esimerkiksi akun alhaisesta varauksesta.

Toimintaperiaate

OneConnect – hakuluettelo
 
 
OneConnect – Bluetooth-yhteys

Järjestelmätiedot Bluetooth®-yhteydellä

Lähistöllä olevien laitteiden järjestelmätiedot voidaan tarkistaa langattomasti Bluetooth-yhteydellä. Näytettäviä tietoja ovat esimerkiksi käyttöhistoria ja takaisinkytkennän tila, ja käyttäjä voi diagnosoida järjestelmän ongelmia reaaliajassa helppokäyttöisten vianmääritystyökalujen avulla.

Toimintaperiaate

 
 

Järjestelmätiedot etäyhteydellä

Järjestelmätietoja voidaan tarkastella etäyhteydellä pilvipalvelun kautta esimerkiksi käyttöhistorian tai takaisinkytkennän tilan tarkistamiseksi tai järjestelmien vianmääritykseen mistä tahansa maailmankolkasta. Näin yrityksesi voi optimoida teknisen tukensa.

Toimintaperiaate

OneConnect – etäyhteys
 
 
OneConnect – ohjesovellus

Ohjeiden sisällön mukauttaminen

Laitevalmistajat voivat mukauttaa sovelluksessa annettujen ohjeiden sisällön esimerkiksi kirjoittamalla tekstiä ja lisäämällä linkkejä yhteystietoihin, videoihin ja käyttöoppaisiin. Mukautusominaisuudet ovat käytettävissä verkkoportaalissa ympäri vuorokauden ja millä tahansa sellaisella laitteella, jossa on selain.

Toimintaperiaate

 
 

Ulkoasun brändääminen

Laitevalmistajat voivat räätälöidä sovelluksen tarpeisiinsa mukauttamalla sen ulkoasua yrityksen graafisen ilmeen mukaiseksi esimerkiksi käyttämällä haluamiaan värejä, logoja ja sovelluskuvia.

Toimintaperiaate

OneConnect – tuleva ulkoasunmuokkaussovellus
 

 
OneConnect™ – portaalin ulkoasu tietokoneen selaimessa

OneConnect-portaali

Laitevalmistajat voivat mukauttaa sovelluksen, aktivoida sen edistyneitä ominaisuuksia käyttäjille ja asettaa käyttäjille haluamansa roolit ja käyttöoikeudet. Mukautusominaisuudet ovat käytettävissä verkkoportaalissa ympäri vuorokauden ja millä tahansa sellaisella laitteella, jossa on selain.

 

 
 

 Lue lisää OneConnectista
yrityksesi käyttämille LINAK-tuotteille

 
 

Onko yritykselläsi jo Bluetoothilla varustettu LINAK-järjestelmä?

Lataa OneConnect™-sovellus

Apple Store Google Play

 

Katso OneConnect-video:

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.