Ota yhteyttä meihin
Esittelyssä MEDLINE® & CARELINE®
MEDLINE®& CARELINE® on LINAKin liiketoiminta-yksikkö, joka tarjoaa luotettavia karamoottoriratkaisuja terveydenhuollossa käytettäviin sovelluksiin. Käyttökohteita ovat sairaalasängyt, toimenpidepöydät, hoitopöydät ja -tuolit sekä potilasnostimet ja pyörätuolit.

MEDLINE & CARELINE on säilyttänyt maailmanlaajuisen asemansa kehittyneintä tekniikkaa edustavien ratkaisujen johtavana toimittajana jo 1990-luvun alusta. Tarkoituksena on auttaa asiakkaitamme pysymään dynaamisten markkinoiden eturivin toimijana ja parantaa potilaiden ja hoitajien elämänlaatua sairaaloissa, hoitokodeissa, erilaisissa hoitokeskuksissa ja ihmisten kodeissa kaikkialla maailmassa.

LINAK seuraa globaaleja trendejä ja kehitystä tarkasti – erityisesti terveydenhuoltosektorilla. Kattava tietämyksemme ja markkinoiden tuntemuksemme ovat perusta asiakkaiden kanssa tehtävälle läheiselle yhteistyölle ja innovatiivisten karamoottoriratkaisujen kehittämiselle.

LINAK MEDLINE & CARELINE on erillinen strateginen liiketoimintayksikkö, joka hyödyntää ympäri maailmaa sijaitsevien tytäryhtiöidemme sekä huolto-organisaatioiden asiantuntemusta.

Jos haluat lisätietoja terveydenhuollon sovelluksiin tarkoitetuista LINAKin karamoottoriratkaisuista, tutustu MEDLINE & CARELINE -sivustoon ja siihen liittyvien sovelluskohteiden sivustoihin.

Osoitteesta www.linak.com/about löydät lisätietoja LINAK Groupista.

Keskitymme vahvuuksiimme play-icon

Keskitymme vahvuuksiimme

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa play-icon

LINAK - lineaaristen karamoottorijärjestelmien huolellinen testaus LINAKin huipputason testauslaitoksessa

Tiedostot

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä