Ota yhteyttä meihin
Diagnostinen kuvantaminen

C-kaari

Tarkkojen ja joustavien säätötoimintojen tarve lisää C-kaarien kysyntää. LINAK-karamoottoriratkaisut tuovat C-kaarien suunnitteluun joustavuutta ja valinnanvaraa, ja kaaret voidaan mukauttaa säätöjen, toimintojen ja turvallisuuden optimoimiseksi.

LINAK-karamoottorit sairaaloiden kirurgisten ja röntgenlaitteiden C-kaariin

Järjestelmäratkaisut C-kaariin

C-kaaren liikkeiden on oltava äärimmäisen tarkkoja hoitajien ja potilaiden ergonomiasta tinkimättä.

Erilaisilla säätö- ja käyttötoiminnoilla varustetut C-kaaret parantavat hoidon laatua. LINAK®-ratkaisut tuovat laitteisiin monipuolisia sähkökäyttöisiä säätötoimintoja sekä nosto- ja pitovoimaa korkeuden ja selkänojan säätämiseen. Voimakkaiden karamoottorien tuomat säätötoiminnot parantavat hoitajien ergonomiaa. LINAKin sähkökäyttöisten karamoottorien tuomat säätötoiminnot nopeuttavat C-kaaren asemointia ja tekevät säätöliikkeistä pehmeitä ja sujuvia.

C-kaariin suunnitellut sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorijärjestelmät tuovat laitteisiin esimerkiksi seuraavanlaisia etuja:

  • Parempi ergonomia ja optimoidut työskentelyolosuhteet.
  • Turvatoiminnot ja mukavuus.
  • OneConnect™-etäpalvelut, jotka pitävät käyttöasteen korkeana.

Hoitajapula on nykypäivän hoitolaitoksissa kiistaton tosiasia. Terveydenhuoltoalalla työskennellään kovan paineen alla, mikä lisää hoitotyössä avustavien välineiden ja laitteiden tarvetta.

 

Parannettu ergonomia

C-kaarien sähkökäyttöisten säätöjärjestelmien ansiosta kaaria voi säätää samanaikaisesti sekä pysty- että vaakasuunnassa. Kaari saadaan haluttuun asentoon nopeasti yhden tai useamman liikkeen sisältävien liikekuvioiden avulla. Tämä tehostaa työskentelyä ja helpottaa tarkkaa asemointia hoitotyön ergonomian varmistamiseksi.

 

Turvatoiminnot ja mukavuus

C-kaaria käytettäessä säätöjen tarkkuus ja säätämisen helppous ovat hoitotyön kannalta ensiarvoisen tärkeitä. LINAK-järjestelmäratkaisujen ansiosta laitteiden säätäminen sujuu luotettavasti ja saumattomasti:

  • Laitteen nopea ja tarkka kohdistaminen parantaa hoidon laatua.
  • Laitteen nopea siirtäminen hätätilanteissa tiettyyn asentoon yhtä painiketta painamalla parantaa sekä potilaan että hoitajien turvallisuutta.
 

Etäpalvelut pitävät käyttöasteen korkeana

LINAK tunnetaan luotettavista tuotteista, jotka toimivat ongelmattomasti ja pitkään. Olemme optimoineet karamoottorijärjestelmät tehokkaaseen työskentelyyn, ja tehokkuutta parantaa myös luotettava tekninen tuki. LINAK OneConnect™ -etäpalveluiden avulla laitteiden huoltotiedot voidaan tarkistaa mistä tahansa. Tämä pitää C-kaarien käyttöasteen korkeana.

Näytä enemmän

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä