Ota yhteyttä meihin
Tietoa LINAK-laadusta

Laatu


Laatukuvake

Markkinajohtavien asiantuntijoiden valmistama, huipputeknologiaa ja hienosäädettyjä valmistusprosesseja käyttäen, jotta voit odottaa samaa laatua kaikkialla maailmassa. Parannamme elämääsi tarjoamalla laaturatkaisuja, jotka tukevat brändiäsi.

 

 

Laatu on muutakin kuin huippuluokan tuotteita
LINAKilla laatu on tiiviisti kytköksissä asiakaskeskeisyyteen. Laatumme on oltava erinomaista kaikissa niissä kosketuskohdissa, jotka meillä on asiakkaaseen.

Laatu on aina etusijalla tavassamme toimia asiakkaiden, tavarantoimittajien ja uusien työkollegoiden kanssa sekä innovoidessamme, kehittäessämme ja valmistaessamme tuotteita.

Toteutamme tämän sijoittamalla parhaaseen mahdolliseen teknologiaan sekä rekrytoimalla parhaat kyvyt ja kouluttamalla heidät tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Testaamme tuotteitamme jatkuvasti ja hyväksymme ainoastaan ne tuotteet ja prosessit, jotka täyttävät alan tiukimmat standardit. 

 
 
'Kun asiakkaamme kuulevat, että käytämme laitteissamme LINAK-tuotteita, he tietävät saavansa laadukkaan tuotteen.'
Roy Inge Haugstad, tuotekehityspäällikkö, TKS AS / TKS Agri.
 
'Tuotteeseen luottaa, kun tietää, että sen kehittäneet ihmiset välittävät sen laadusta aidosti.'
Dene Bennet, sähköinsinööri, Econ Engineering Limited.
 
 
Tietoa LINAKista – testausta ympäri vuorokauden

Testausta ympäri vuorokauden
Meillä mitään ei jätetä sattuman varaan. Kehitämme testausohjelmamme asiakkaiden ja omien kokemustemme pohjalta ja käytämme toimialan suurinta testikeskusta. Näin varmistamme, että tuotteemme täyttävät erilaisten käyttöympäristöjen asettamat vaatimukset, ja että tuotteidemme käyttöikä on odotustenmukainen.
Lue lisää...

 
Tietoa LINAKista – ensimmäinen karamoottori

LINAK®-karamoottori – pitkäkestoinen suhde
Bent Jensen kehitti ensimmäiset karamoottorinsa yli 40 vuotta sitten, 70-luvun loppupuolella. Ensimmäiset patentoidut karamoottoriratkaisut lähtivät tehtaaltamme Tanskasta jo 80-luvun alkupuolella. Jotkin näistä ensimmäisistä karamoottoreista ovat edelleen käytössä.
Lue lisää...

 
Robotti automatisoidussa tuotantosolussa

Digitalisointi parantaa tuotteiden laatua ja ihmisten arkea
Automaatiolla on yhä suurempi merkitys LINAKin tuotannossa. Älytehtaamme toiminta perustuu digitaalisiin työkaluihin ja automatisoituihin prosesseihin, joiden ansiosta tuotantomme laatu ja tehokkuus ovat huippuluokkaa.
Lue lisää...

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä