Ota yhteyttä meihin

Hallinto

Sitoutuminen arvoihimme on työkulttuurimme kantava voima ja ohjailee liiketoimintatapojamme. Annamme henkilöstöllemme voimavaroja ja viemme päätöksentekoprosessin lähelle asiakkaita ja heidän kohtaamiaan haasteita. Asiakkaidemme luottamus on meille kaikki kaikessa, ja olemme ylpeitä siitä, että meidät katsotaan kaikkialla maailmassa luotettavaksi kumppaniksi. Yleinen yritysetiikkamme, käytäntömme ja toimintaperiaatteemme toimivat tämän luottamuksen pohjana.

 

Liiketoimintatavat ja etiikka

 

Liiketoimintatapoja koskevat ohjeemme ja toimintaperiaatteemme varmistavat, että toimimme eettisesti ja järjestelmällisesti, että käytäntömme ovat avoimia ja että otamme vastuun toiminnastamme. Tämä koskee sekä työntekijöitämme että nimissämme toimivia liikekumppaneita ja tavarantoimittajiamme.

 
 

LINAKin työntekijöitä tehtaalla

 
 

Käytännöt

Henkilöstömme ja muiden sidosryhmien terveydestä, hyvinvoinnista ja turvallisuudesta huolehtiminen ja toimintamme ympäristövaikutusten pienentäminen on meille tärkeää. Käytäntöjemme avulla henkilöstömme voi työskennellä määrätietoisesti ja menestyä urallaan ja elämässään, ja niiden kautta voimme myös päästä kasvutavoitteisiimme sekä saavuttaa ympäristöön, yhteiskuntaan ja hyvään hallintotapaan liittyvät tavoitteemme.

Ympäristö-, laatu- ja työympäristöperiaatteet

 

Yritysvastuu (CSR)

Asiakkaat luottavat sekä meihin kumppanina että tuotteisiimme – ei ainoastaan tuotteiden laadun vuoksi, vaan myös siksi, että ne on valmistettu ympäristön ja yhteiskunnan kannalta vastuullisesti. Tämä johtuu siitä, että olemme keskittyneet jatkuvaan parantamiseen niin tuotteiden ja ratkaisujen innovoinnissa kuin vastuullisessa valmistamisessakin. Päätöksemme perustuvat terveeseen järkeen, ja niiden tavoitteena on parantaa toimintaamme vaihe vaiheelta. Tästä syystä LINAK® toimii aktiivisesti viidellä avainalueella:

  • We improve your life
  • Huolehdimme toisistamme
  • Huolehdimme ympäristöstä
  • Olemme paikallisesti sitoutuneita, mutta pidämme maailmanlaajuisen kokonaisuuden mielessämme
  • Asetamme riman korkealle
 

Yritysvastuu, pykälä 99a – 2024

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä