Ota yhteyttä meihin
Tietoa LINAKn vastuullisuudesta

Vastuullisuus


Vastuullisuuskuvake

Toimimme aina vastuullisesti – niin asiakkaitamme, toisiamme kuin ympäristöäkin kohtaan. Luottamuksen luominen ja huolenpito on meillä verissä. Parannamme elämääsi tekemällä lupaamamme.

 

 

Vastuullinen toiminta luo luottamusta
Meille vastuullisuus on yksi liiketoimintamme peruspilareista. Asiakkaidemme luottamus on meille kaikki kaikessa, ja olemme ylpeitä siitä, että meidät katsotaan kaikkialla maailmassa luotettavaksi kumppaniksi. Toimimme edustamiemme arvojen mukaisesti.

Meille on tärkeää, millä tavoin innovoimme, valmistamme, myymme ja jakelemme tuotteitamme, ja miten tarjoamme palveluitamme, asiantuntemustamme ja myynninjälkeistä tukea asiakkaillemme.

Järjestämme työntekijöillemme joka toinen vuosi kyselyn, jossa heitä pyydetään arvioimaan liiketoimintatapaamme. Vastaukset ovat nimettömiä. Kehitämme toimintaamme sekä asiakas- ja henkilöstösuhteitamme jatkuvasti henkilöstöltä saamamme palautteen pohjalta.

Asianmukaiseen toimintaan kuuluu välittäminen luonnosta ja ympäristöstä sekä ihmisten työskentely- ja asuinolosuhteista. Saat lisätietoja sivustomme yritysvastuuosiosta .

 
LINAK A/S

Matka kohti kestävää tulevaisuutta
Ympäristöystävälliseksi organisaatioksi tuleminen edellyttää toiminnan jatkuvaa tarkkailua. Olemme valinneet kuusi kohdetta joihin keskitymme vastuullisuuspanostuksissamme ympäristö, yhdyskunta ja hallinnollisissa kategorioissa (ESG).
Lue lisää...

 
Tietoa LINAKista – ylimääräiset ponnistelut

Ylimääräiset ponnistelut muiden auttamiseksi
Kaikki LINAKin työntekijät eri puolilla maailmaa tietävät, että menestyksemme riippuu täysin asiakkaidemme menestyksestä. Myös asiakkaamme huomaavat tämän, asioivatpa he kanssamme sitten millä tavoin tahansa.
Lue lisää...

 
Tietoa LINAK-perheyrityksestä

LINAK, perheyritys vuodesta 1907
LINAK on perustettu Christian Jensenin yli sata vuotta sitten perustaman työpajan juurille, ja LINAK on vielä tänäkin päivänä perheyritys. Yrityksemme on kehittynyt pienestä paikallisesta työpajasta kansainväliseksi yhtiöksi vankkojen arvojemme tuella.
Lue lisää...

 
Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä