Ota yhteyttä meihin
Paikallinen ja maailmanlaajuinen

Paikallinen ja maailmanlaajuinen


Paikallisen ja maailmanlaajuisen läsnäolon kuvake

Maailmanlaajuinen läsnäolo paikallistuntemusta unohtamatta. Uskomme maailmanlaajuisten tukipalveluiden tarjoamiseen sekä toimimiseen asiakkaidemme lähellä. Parannamme elämääsi toimimalla lähellä sinua sekä ymmärtämällä markkinaasi, kulttuuriasi sekä kieltäsi.

 

 

Tarjoamme paikallista tukea – kaikissa vaiheissa
Pyrimme olemaan mahdollisimman lähellä asiakkaitamme. Organisaatiomme tarjoaa tukipalveluita eri puolilla maailmaa yli 30 myyntikonttorin kautta. Lähellä oleminen tarkoittaa meille kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkää fyysistä läsnäoloa tai toimipistettä asiakkaan maassa.

Uskomme vakaasti vahvoihin asiakassuhteisiin, joilla on ammatillisen puolensa lisäksi myös henkilökohtainen puoli. Jotta voisimme olla aidosti maailmanlaajuinen yritys, meidän on ymmärrettävä asiakkaidemme kulttuuria ja puhuttava heidän kieltään. Pyrimme paikallis- ja  markkinatuntemuksen kautta  ymmärtämään perusteellisesti niitä markkinoita, joille toimitamme palveluita. 

Tähän tarvitaan ammattitaitoista henkilöstöä. Asiansa osaavia ammattilaisia. Eri puolilla maailmaa toimivat avainasiakaspäällikkömme, tekniset tukihenkilömme ja erikoistuneet palveluasiantuntijamme  ovat aina valmiina avustamaan ja opastamaan asiakkaitamme, jotta nämä löytäisivät käyttökohteeseensa parhaan mahdollisen ratkaisun. Kun lopputuotteet saatetaan markkinoille, tiimimme jatkaa tukipalveluiden tarjoamista sekä asiakkaillemme että heidän asiakkailleen, jotta asiakkaillamme olisi kaikki menestykseen tarvittavat välineet.

Tuotteemme saattavat asiakkaidemme mielestä olla jo erinomaisia, mutta emme arkaile sanoa, että henkilökuntamme on vielä parempaa.

 
 
 
The Danish Collection

Vahvojen arvojen ohjaama yritys
LINAKin toiminta perustuu vahvoihin arvoihin, joita ovat luottamus ja avoimuus sekä työssämme tapaamiemme ihmisten ja eri kulttuurien kunnioittaminen.
Lue lisää...

 

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä