Ota yhteyttä meihin

Lisävarusteet

Näytä kaikki lisävarusteet

Työpöydissä ja työpisteissä Bluetooth®-sovittimet ja Desk Control™ -ohjelmisto auttavat lisäämään korkeussäädettävän pöydän käyttöä, ja LINAK® Kick & Click™ -ratkaisu säästää useiden pöytien kokoamiseen kuluvaa aikaa ja vaivaa.

Säädettäviin kotisänkyihin on saatavana useita hyödyllisiä lisävarusteita. Tämä sisältää lisävalonlähteitä tai yhden tai useamman ylimääräisen USB-liitännän. Sängynalusvalo ja ohjelmisto mobiililaitteilla tehtävään säätöön ovat myös saatavana.

LINAK korkealuokkainen tuotanto

Tutustu LINAKiin ja korkeatasoisiin tuotantolaitoksiin LINAKin pääkonttorilla Tanskassa. Näet kuinka varmistamme sähkökäyttöisten karamoottorien laadun.

LINAK Korkealuokkainen tuotanto play-icon

LINAK korkealuokkainen tuotanto

Tiedostot

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

DESKLINE-tuotevalikoima

Jos valmistat pöytiä tai myyntitiskejä, joiden ääressä työskennellään, korkeussäädettävä sähkökäyttöinen karamoottoriratkaisu tarjoaa joustavan tavan parantaa kilpailukykyä ja tehostaa liiketoimintaa.

MEDLINE & CARELINE -tuotevalikoima

Tutustu innovatiivisiin MEDLINE & CARELINE -tuotteisiin, jotka tekevät sairaala- ja terveydenhoitolaitteista entistä parempia.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Liiketoiminta-alueet

LINAK valmistaa sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottoriratkaisuja, joiden avulla voidaan tuottaa tasainen liike lukuisissa eri käyttökohteissa. Käyttökohteita on niin terveydenhuollossa, maataloudessa, säädettävissä kotisängyissä, toimistokalusteissa kuin teollisuusautomaatiossakin – mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.
Tutustu LINAKin tuotteisiin ja sen ratkaisuja käyttäviin lukuisiin liiketoiminta-alueisiin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.