Ota yhteyttä meihin
Venttiilit

Ratkaisut venttiileihin

LINAK-karamoottorit auttavat säätämään esimerkiksi jätevesien, sellun, paperin ja jätteiden virtausta tarkasti erilaisissa venttiileissä.

Virtauksenohjausta venttiileiden karamoottoriratkaisuilla

Kestävän kehityksen mukaisesta tuotannosta on tullut viime vuosikymmeninä yhä tärkeämpää monille tuotanto- ja käsittelylaitoksille. Käsiteltiinpä laitoksissa sitten jätevettä, paperimassaa tai elintarvikkeita, niiden toimintaa halutaan tehostaa ja päästöjä vähentää. Sähkökäyttöiset LINAK-karamoottorit tuovat venttiilijärjestelmiin tarkan virtauksenohjauksen ja lukuisia muita tärkeitä etuja, kuten seuraavat:

  • Perusteellisesti testatut, huoltovapaat karamoottorit
  • Helposti asennettavat, energiaa säästävät ratkaisut
  • Ohjausta helpottava karamoottorin takaisinkytkentä

Tehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden lisääminen edellyttää uudenlaisia, innovatiivisia ratkaisuja. Venttiilien luotettavuus ja automatisointi on tärkeää erityisesti laitoksissa, joissa venttiileillä on kova kuormitus. LINAK-karamoottoriratkaisut voivat auttaa esimerkiksi vedenpuhdistamojen läppäluukuissa ja viemärijärjestelmien läppäventtiilien automatisoinnissa.

Voimakkaisiin, perusteellisesti testattuihin karamoottoreihin voi luottaa
Kaikki LINAK-tuotteet testataan perusteellisesti ennen käyttöönottoa. Karamoottoreiden on pystyttävä kestämään iskuja ja jatkuvaa tärinää. Niiden täytyy myös olla veden-, kuumuuden-, pakkasen- ja joissakin tapauksissa myös pölynkestäviä. Kaikki tuotteemme täyttävät standardeissa asetetut vaatimukset, jotta ne toimisivat moitteettomasti ja kestäisivät mahdollisimman pitkään kaikissa olosuhteissa.

Energiansäästöä helposti asennettavilla ratkaisuilla
Sähkökäyttöisissä karamoottoreissa ei paineilmatoimisista malleista poiketen ole letkuja, pumppuja ja kompressoreja, joten ne on huomattavasti helpompi asentaa, eivätkä ole riippuvaisia huollosta. LINAK-karamoottorit ovat pienikokoisia, eikä niissä ole muuntyyppisten ratkaisujen tavallisimpia heikkouksia, joten ne on helppo asentaa. Ne ovat myös erittäin ympäristöystävällisiä, sillä niiden energiankulutus valmiustilassa on lähes olematon.

Tuomme älykkäitä toimintoja yrityksesi järjestelmiin
Nykyaikaisten venttiiliratkaisujen odotetaan olevan helposti integroitavissa laitoksen muihin järjestelmiin. Sähkökäyttöisillä karamoottoreilla voidaan valvoa ja säätää venttiilien asentoa ohjaustaululta tai jopa tietokoneen näytöltä. LINAK IC™ -teknologia (Integrated Controller, integroitu ohjauselektroniikka) tekee takaisinkytkennästä tarkkaa ja pitää laitteiston liikkeet tasaisina, jotta virtauksenohjaus olisi mahdollisimman tehokasta kaikissa tilanteissa.

Venttiiliautomaatiojärjestelmien helppo asennus - tee se itse play-icon

Venttiiliautomaatiojärjestelmien helppo asennus - tee se itse

Sähkökäyttöiset karamoottorit jäteveden käsittelyssä – Anaerobinen mädätyskammio play-icon

Sähkökäyttöiset karamoottorit jäteveden käsittelyssä – Anaerobinen mädätyskammio

Sähkökäyttöiset karamoottorit jäteveden käsittelyssä – Fosforin talteenotto play-icon

Sähkökäyttöiset karamoottorit jäteveden käsittelyssä – Fosforin talteenotto

Sähkökäyttöiset karamoottorit jäteveden käsittelyssä – Salsnes Filter™ play-icon

Sähkökäyttöiset karamoottorit jäteveden käsittelyssä – Salsnes Filter™

Sähkökäyttöiset venttiilien toimilaiteratkaisut tehokkaaseen jäteveden käsittelyyn play-icon

Sähkökäyttöiset venttiilien toimilaiteratkaisut tehokkaaseen jäteveden käsittelyyn

Rikkoutumaton play-icon

Rikkoutumaton

Tiedostot

Venttiilien automatisointi kestävässä jäteveden käsittelyssä

Tutustu sähkökäyttöisiin LINAK®-karamoottoreihin ja siihen, miten niillä voidaan automatisoida erilaisia jäteveden käsittelyn venttiiliratkaisuja. Lue lisää energiaystävällisestä ja tehokkaasta jäteveden käsittelystä ja siitä, miten automaatio tukee siinä käytettäviä prosesseja.

Focus on wastewater treatment

Helppo valvonta ja seuranta varmistavat, että jätevesilaitokset toimivat optimaalisesti. Lue tästä esitteestä, kuinka LINAK helpottaa jäteveden käsittelyä karamoottoriratkaisuillaan.

TECHLINE-tuotevalikoima

Tutustu kestäviin ja voimakkaisiin TECHLINE-tuotteisiin. Rakennettu kestämään kovaa käyttöä ja ankaria olosuhteita.

LINAK-testien esittely

Testaamme kaikki karamoottorien komponentit perusteellisesti omassa testikeskuksessamme. Lue lisää tästä esitteestä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä