Ota yhteyttä meihin

Esittelyssä HOMELINE®

LINAKin HOMELINE-liiketoimintayksikkö tarjoaa modulaarisia karamoottorijärjestelmiä, jotka on suunniteltu lisäämään säädettävien kalusteiden mukavuutta ja parantamaan niiden ergonomiaa.

LINAK on toimittanut jo yli 30 vuoden ajan markkinoiden johtavia sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottoriratkaisuja hyvin monipuoliselle asiakaskunnalle. Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme pohjalta kehitämme kodin kalusteissa – erityisesti säädettävissä moottorisängyissä ja nojatuoleissa – käytettäviä, mukavuutta lisääviä tuotteita.

LINAK muuntaa uudet ideat tyylikkäiksi ratkaisuiksi, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaiden tuotekehitykseen, hankintoihin, suunnitteluun sekä tuotteiden varsinaisille käyttäjille: jälleenmyyjille ja kuluttajille. Lopputuloksena syntyy tehokkaita, luotettavia ja hiljaisia karamoottorijärjestelmiä, jotka sopivat kompaktin kokonsa ansiosta saumattomasti kalusteiden muotoiluun.

Kehitämme ja parannamme jatkuvasti tuotteitamme voidaksemme tarjota asiakkaillemme kilpailuetua. Kaikki säätöratkaisumme – myös älypuhelinsovellus – voidaan mukauttaa korostamaan kalusteen valmistajan brändiä. Tarjoamme myös konfigurointityökalun, jonka avulla karamoottorit voidaan konfiguroida käyttökohteeseensa paikan päällä, mikä säästää aikaa tuotekehityksessä.

Tässä vain joitakin esimerkkejä, jotka perustuvat useilta eri sidosryhmiltä saatuun palautteeseen. Näin varmistamme, että ratkaisumme ovat aidosti arvokkaita, ja että niissä on sellaisia ominaisuuksia kuin ergonomiset ja intuitiiviset käsiohjaimet, rinnakkaiskäyttömahdollisuus, sängynalusvalo ja paljon muuta.

Lisäksi HOMELINE tarjoaa kattavia järjestelmäratkaisuja – ohjelmoitavia karamoottoreita, ohjausyksiköitä, mukautettavia ohjaimia ja lukuisia valinnaisia ominaisuuksia, kuten älypuhelinsovellus , sängynalusvalo ja USB-portit. LINAK on kaikenkattava järjestelmätarjoaja.

Saat lisätietoja karamoottoriratkaisuista HOMELINE-segmenttisivustolta ja käyttökohdesivustolta.

Lisätietoja LINAK-konsernista on osoitteessa www.linak.fi/organisaatio/.

 
LINAK TWINDRIVE® TD4 – uuden sukupolven kaksoiskaramoottorijärjestelmät play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - sänkymoottorijärjestelmien uusi sukupolvi

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Bed Control™ -sovellus – helppokäyttöinen ja muokattava

Bed Control™ -sovellusta voidaan käyttää uudenlaisena langattomana käsiohjaimena. Esitteessä kerrotaan, miten sovellusta voi muokata brändin mukaiseksi, jolloin loppukäyttäjille on takuulla selvää, kenen ansiota hänen kokemansa mukavuus on.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

Lue kuusi käytännön syytä, miksi hankkia sähkökäyttöinen säädettävä moottorisänky, onpa ikäsi mikä hyvänsä. Sähkökäyttöisen säädettävän moottorisängyn mukavuus ja joustavuus tekevät monista kokemuksistasi huomattavasti viihtyisämpiä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.