Ota yhteyttä meihin

Esittelyssä HOMELINE®

HOMELINE on LINAK®-segmentti, joka toimittaa käyttömukavuutta ja ergonomiaa parantavia kattavia modulaarisia karamoottorijärjestelmiä säädettäviin kalusteisiin – erityisesti säädettäviin moottorisänkyihin, jalustallisiin nojatuoleihin ja sohviin.

LINAK muuntaa uudet ideat tyylikkäiksi ratkaisuiksi, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaiden tuotekehitykseen, hankintoihin ja suunnitteluun sekä jälleenmyyjille ja kuluttajille. Lopputuloksena syntyy tehokkaita, luotettavia ja hiljaisia karamoottorijärjestelmiä, jotka sopivat kompaktin kokonsa ansiosta saumattomasti kalusteiden muotoiluun.

HOMELINE tarjoaa kattavia järjestelmäratkaisuja – ohjelmoitavia karamoottoreita, ohjausyksiköitä, mukautettavia ohjaimia ja erilaisia valinnaisia ominaisuuksia, kuten älypuhelinsovellus ja sängynalusvalo.

Saat lisätietoja karamoottoriratkaisuista HOMELINE-segmenttisivustolta ja käyttökohdesivustolta.

Lisätietoja LINAK-konsernista on osoitteessa www.linak.fi/tietoa-linakista/.

LINAK TWINDRIVE® TD4 – uuden sukupolven kaksoiskaramoottorijärjestelmät play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - sänkymoottorijärjestelmien uusi sukupolvi

Katso video: LINAK-karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin play-icon

LINAK-karamoottorijärjestelmä nojatuoleihin. Kun mukavuus on tärkeintä.

Kurkistus kulissien taakse: LINAK®-sänkymoottorien tuotanto Slovakiassa play-icon

Kurkistus kulissien taakse: LINAK®-sänkymoottorien tuotanto Slovakiassa

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Tutustu HOMELINE-järjestelmiin ja -tuotteisiin säädettäville sängyille ja nojatuoleille.

Bed Control™ -sovellus – helppokäyttöinen ja muokattava

Bed Control™ -sovellusta voidaan käyttää uudenlaisena langattomana käsiohjaimena. Esitteessä kerrotaan, miten sovellusta voi muokata brändin mukaiseksi, jolloin loppukäyttäjille on takuulla selvää, kenen ansiota hänen kokemansa mukavuus on.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

Lue kuusi käytännön syytä, miksi hankkia sähkökäyttöinen säädettävä moottorisänky, onpa ikäsi mikä hyvänsä. Sähkökäyttöisen säädettävän moottorisängyn mukavuus ja joustavuus tekevät monista kokemuksistasi huomattavasti viihtyisämpiä.

My Recliner™ -sovelluksen esite

LINAK My Recliner™ -sovellus on erinomainen vaihtoehto käsiohjaimille. Tutustu sovelluksen ominaisuuksiin ja mukauttamismahdollisuuksiin.

Karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin

Tutustu säädettäviin nojatuoleihin suunniteltuihin, langattomalla ohjausyksiköllä varustettuihin luotettaviin karamoottorijärjestelmiimme. Varmistimme tutkimusten avulla, että järjestelmässä otetaan huomioon koko arvoketju.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä