Esittelyssä HOMELINE®

LINAKin  HOMELINE-segmentti tarjoaa modulaarisia karamoottorijärjestelmiä, jotka on suunniteltu lisäämään säädettävien kotisänkyjen mukavuutta ja parantamaan niiden ergonomiaa.

LINAK on toimittanut jo yli 30 vuoden ajan markkinoiden johtavia sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottoriratkaisuja lukuisille erilaisille asiakkaille. Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme avulla olemme kehittäneet kotikalusteissa – etenkin säädettävissä moottorisängyissä – käytettäviä mukavuutta lisääviä tuotteita.

LINAK pyrkii kehittämään uusista ideoista tyylikkäitä ratkaisuja, jotka tarjoavat enemmän lisäarvoa loppukäyttäjälle. Tuloksena ovat voimakkaat, luotettavat ja hiljaiset karamoottorijärjestelmät, jotka sopivat kompaktin kokonsa ansiosta saumattomasti kalusteiden muotoiluun. Kehitämme ja parannamme jatkuvasti tuotteitamme voidaksemme tarjota asiakkaillemme kilpailuetua. Esimerkiksi LINAKin Bluetooth®-ohjausratkaisu on paljon muutakin kuin pelkkä langaton ohjain. Sen avulla voit tarjota asiakkaillesi entistä yksilöllisemmän säätötoiminnon. 

LINAK järjestää myös Design Meets Movementin kaltaisia tapahtumia, joihin osallistuu maailman luovimpiin ja innovatiivisimpiin kuuluvia säädettävien kalusteiden suunnittelijoita.

Tämän lähestymistavan ansiosta HOMELINE on saavuttanut sänkyvalmistajien keskuudessa vankan maineen laadukkaiden tuotteiden toimittajana kaikilla tärkeimmillä markkinoilla.

Lisäksi HOMELINE tarjoaa täydellisiä järjestelmäratkaisuja – karamoottoreita, ohjausyksiköitä, ohjaimia ja lukuisia valinnaisia ominaisuuksia, kuten älypuhelinsovelluksen , sängynalusvalon ja USB-portteja. LINAKilta saat kaiken järjestelmään.

Lisätietoja karamoottoriratkaisuista löytyy HOMELINE-segmentin sivustolta ja sovelluskohtaisilta sivustoilta.

Osoitteesta www.linak.com/about löydät lisätietoja LINAK Groupista.
LINAK TWINDRIVE® TD4 – uuden sukupolven kaksoiskaramoottorijärjestelmät play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - sänkymoottorijärjestelmien uusi sukupolvi

LINAK Korkealuokkainen tuotanto play-icon

LINAK korkealuokkainen tuotanto

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Bed Control -sovellus – helppokäyttöinen ja muokattava

Bed Control -sovellusta voidaan käyttää uudenlaisena langattomana käsiohjaimena. Esitteessä kerrotaan, miten sovellusta voi muokata brändin mukaiseksi, jolloin loppukäyttäjille on takuulla selvää, kenen ansiota hänen kokemansa mukavuus on.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Miksi valita säädettävä moottorisänky?

Lue kuusi käytännön syytä, miksi hankkia sähkökäyttöinen säädettävä moottorisänky, onpa ikäsi mikä hyvänsä. Sähkökäyttöisen säädettävän moottorisängyn mukavuus ja joustavuus tekevät monista kokemuksistasi huomattavasti viihtyisämpiä.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.