Ota yhteyttä meihin
Kodin kalusteet

Entistä mukavammat säädettävät sohvat

Sähköisesti säädettäviin sohviin tarkoitettujen karamoottorijärjestelmien ansiosta sohvia voi säätää yhdellä napinpainalluksella. Plug & Play -periaatteella toimivan sarjakytkennän ansiosta kaapeleita tarvitaan tavallista vähemmän, ja langaton ohjaus varmistaa vaivattoman integroinnin lähes mihin tahansa kalustemalliin.

LA10-karamoottorijärjestelmää käyttävä sähköisesti säädettävä sohva

Sähkökäyttöiset karamoottorijärjestelmät korkealaatuisiin säädettäviin mekanismisohviin

Joustavia ratkaisuja monimutkaisiin käyttökohteisiin
Nojatuoleihin suunnitellut LINAK®-karamoottorijärjestelmät soveltuvat erinomaisesti muihinkin säädettäviin kalusteisiin, kuten mekanismisohviin. Koska järjestelmä on pienikokoinen ja siinä on tavallista vähemmän kaapeleita, se on helppo integroida mihin tahansa sohvamalliin. Langattoman käsiohjaimen ja erilaisten hallintamahdollisuuksien ansiosta järjestelmän voi asentaa joustavasti haluttuun kohtaan kalusteessa.

Ratkaisu tavallisimpiin ongelmiin
Järjestelmässä voi olla jopa 5 sarjaan kytkettyä karamoottoria, yksi tai useampia käsiohjaimia sekä yksi latauspiste. Koska järjestelmä kytketään ketjutusperiaatteella, kytkentä voidaan tehdä halutussa järjestyksessä, ja suunnittelunvapautta lisää vielä entisestään se, että ohjausyksikkö on valinnainen. Järjestelmä on suunniteltu huolellisten tutkimusten ja sähköisesti säädettävien nojatuolien kanssa toimivien ammattilaisten antaman palautteen perusteella. Lopputuloksena on syntynyt tuote, joka ratkaisee useita tavallisimpia ongelmia, kuten kaapelien rikkoutumisen, asennusmittojen vaihtelun ja akkujen syväpurkautumisen.

Optimoitu akkuratkaisu
Yksi järjestelmän ominaisuuksista on LINAK BA002 -akku. Älykäs akkupakettimme ratkaisee monia niistä ongelmista, jotka ovat käyneet ilmi kenttätutkimuksistamme – erityisesti akkujen syväpurkautumiseen liittyvät ongelmat. Järjestelmästä tekee vielä houkuttelevamman se, että sitä käyttävät kalusteet voidaan akun ja erilaisten latausvaihtoehtojen ansiosta asentaa lähes mihin tahansa.

Näytä enemmän
LA10 ja BP12

Tiedostot

Karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin

Tutustu säädettäviin nojatuoleihin suunniteltuihin, langattomalla ohjausyksiköllä varustettuihin luotettaviin karamoottorijärjestelmiimme. Varmistimme tutkimusten avulla, että järjestelmässä otetaan huomioon koko arvoketju.

My Recliner™ -sovelluksen esite

LINAK My Recliner™ -sovellus on erinomainen vaihtoehto käsiohjaimille. Tutustu sovelluksen ominaisuuksiin ja mukauttamismahdollisuuksiin.

HOMELINE-tuotevalikoima

Tutustu HOMELINE-järjestelmiin ja -tuotteisiin säädettäville sängyille ja nojatuoleille.

Ratkaisut säädettäviin kalusteisiin

LINAK-karamoottoriratkaisut tekevät säädettävien kalusteiden liikkeistä miellyttäviä myös kotioloissa – esimerkiksi säädettävissä moottorisängyissä, nojatuoleissa ja sohvissa.

Näytä enemmän

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä