Ota yhteyttä meihin
Säädettävät kalusteet

Ratkaisut säädettäviin kalusteisiin

LINAK-karamoottoriratkaisut tekevät säädettävien kalusteiden liikkeistä miellyttäviä myös kotioloissa – esimerkiksi säädettävissä moottorisängyissä, nojatuoleissa ja sohvissa.

Sähkökäyttöiset karamoottorit tekevät hyvistä kalusteista parempia

Säädettäviin kalusteisiin halutaan yhä enemmän säätömahdollisuuksia – niin kotona kuin hotelleissa ja oleskelutiloissakin. Käyttäjät kaipaavat lepoa, rentoutumista ja mukavuutta raskaan työpäivän jälkeen. Me LINAKilla autamme yritystäsi valmistamaan entistä parempia ja intuitiivisempia säädettäviä kalusteita. LINAK-järjestelmillä on seuraavat edut:

  • Mukavuutta lisäävät luotettavat ja kestävät järjestelmät
  • Laaja tuotevalikoima ja runsaasti mahdollisuuksia
  • Maailmanlaajuisesti toimiva kumppani, jolla on yli 30 vuoden kokemus

Karamoottorijärjestelmiemme avulla yrityksesi voi suunnitella täysin asiakkaiden tarpeita vastaavia tuotteita.

Tehokas karamoottori kauniissa kalusteissa
LINAK-karamoottorit on suunniteltu kestämään päivittäisessä käytössä pitkään. Ratkaisujemme on oltava kestäviä ja luotettavia, ja otamme tämän huomioon sekä kehitys- että tuotantovaiheessa ja vielä niiden jälkeenkin. Kaikki tuotteemme testataan perusteellisesti – myös järjestelminä – kaikkien tarvittavien standardien ja vaatimusten mukaisesti. Lisäksi tuotteemme ovat tyylikkäitä ja huomaamattomia, joten ne sulautuvat kalusteisiin saumattomasti.

Laaja tuotevalikoima
Tarvitsipa yrityksesi sitten pienikokoisen karamoottorin nojatuoleihin tai monitoimiratkaisun säädettäviin moottorisänkyihin, laajasta LINAK-tuotevalikoimasta löytyy varmasti oikeanlainen tuote. Koska valikoima on laaja, suunnittelijat saavat tavallista enemmän vapauksia kehittää tarkalleen sellaisia tuotteita ja malleja kuin markkinoilla kaivataankin. Ympäristötietoisille kuluttajille voidaan lisäksi tarjota ZERO™-teknologiaa käyttäviä ratkaisuja, joissa valmiustilan virrankulutus on erittäin pieni.

Maailmanlaajuisesti toimivaan, kokeneeseen kumppaniin voi luottaa
LINAK on keskittynyt sähkökäyttöisten karamoottoreiden kehittämiseen jo yli 30 vuotta. Tänä aikana olemme jatkuvasti laajentaneet tuotevalikoimaamme kattavilla järjestelmillä ja erilaisilla säätöratkaisuilla. Suhtaudumme avoimesti uusiin kumppanuuksiin, tunnemme paikalliset markkinat, ja tukipalvelumme ovat helposti saatavilla maailmanlaajuisen verkostomme kautta.

LINAK TWINDRIVE® TD4 – uuden sukupolven kaksoiskaramoottorijärjestelmät play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 - sänkymoottorijärjestelmien uusi sukupolvi

Katso video: LINAK-karamoottorijärjestelmät nojatuoleihin play-icon

LINAK-karamoottorijärjestelmä nojatuoleihin. Kun mukavuus on tärkeintä.

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Tutustu HOMELINE-järjestelmiin ja -tuotteisiin säädettäville sängyille ja nojatuoleille.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä