HC40 TWIST Standard: taidokkaasti muotoiltu käsiohjain säädettäville moottorisängyille
Ohjaimet

HC40 TWIST™ Standard

LINAK® HC40 TWIST™ Standard on kierteisesti muotoiltu langaton käsiohjain nykyaikaisiin säädettäviin kotisänkyihin. Sitä käytetään pääasiassa sängyn jalka- ja selkäosan säätämiseen. Ohjain on muotoiltu kattavasta käyttäjätutkimuksesta saadun palautteen perusteella mahdollisimman ergonomiseksi ja tyylikkääksi vaihtoehdoksi perusjärjestelmiin.

Tuotekuvaus

HC40 TWIST™ Standard

Sähkösäädettävien sänkyjen käyttämiseen tarkoitettu käsiohjain HC40 TWIST™ Standard on muotoiltu niin, että se sulautuu luontevasti nykyaikaisten makuuhuoneiden sisustukseen. HC40 TWIST luo käsiohjainten muotoilulle täysin uudet kriteerit, ja nyt myös perussängyille on saatavilla hyvin suunniteltu ohjain. Ohjain on tarkoitettu perussänkyihin, joiden selkä- ja jalkaosaa voidaan säätää ja joissa on simultaaniohjaus. 

HC40 TWIST on muotoiltu ergonomisesti sekä oikea- että vasenkätisten käteen sopivaksi. Sitä käytettäessä käden asento pysyy luonnollisena ja rentona. Ohjaimen takaosan apuviivat sekä etuosan kuperat ja koverat painikkeet varmistavat, että ohjainta voidaan käyttää ja kaikkia painikkeita painaa helposti yhdellä kädellä. 

HC40 TWIST on suunniteltu helposti mukautettavaksi. Sen väri ja pintamateriaali voidaan mukauttaa yrityksen tai sänkymalliston brändin mukaiseksi.

Tuotteen datalehti

HC40 TWIST™ Standard -datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

HC40 Advanced -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan HC40 Advanced -käsiohjaimen parittamisesta, käyttöönotosta ja käytöstä.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.