Ohjaimet

HC40 TWIST™ Standard

LINAK® HC40 TWIST™ Standard on kierteisesti muotoiltu langaton käsiohjain nykyaikaisiin säädettäviin kotisänkyihin. Sitä käytetään pääasiassa sängyn jalka- ja selkäosan säätämiseen. Ohjain on muotoiltu kattavasta käyttäjätutkimuksesta saadun palautteen perusteella mahdollisimman ergonomiseksi ja tyylikkääksi vaihtoehdoksi perusjärjestelmiin.

HC40 TWIST™ Standard

Sähkösäädettävien sänkyjen käyttämiseen tarkoitettu käsiohjain HC40 TWIST™ Standard on muotoiltu niin, että se sulautuu luontevasti nykyaikaisten makuuhuoneiden sisustukseen. HC40 TWIST luo käsiohjainten muotoilulle täysin uudet kriteerit, ja nyt myös perussängyille on saatavilla hyvin suunniteltu ohjain. Ohjain on tarkoitettu perussänkyihin, joiden selkä- ja jalkaosaa voidaan säätää ja joissa on simultaaniohjaus. 

HC40 TWIST on muotoiltu ergonomisesti sekä oikea- että vasenkätisten käteen sopivaksi. Sitä käytettäessä käden asento pysyy luonnollisena ja rentona. Ohjaimen takaosan apuviivat sekä etuosan kuperat ja koverat painikkeet varmistavat, että ohjainta voidaan käyttää ja kaikkia painikkeita painaa helposti yhdellä kädellä. 

HC40 TWIST on suunniteltu helposti mukautettavaksi. Sen väri ja pintamateriaali voidaan mukauttaa yrityksen tai sänkymalliston brändin mukaiseksi.

HC40 TWIST™ Standard -datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

TWINDRIVE TD4 Standard -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK TWINDRIVE -tuotteita.

TWINDRIVE® TD5 Standard -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan LINAK TWINDRIVE -tuotteiden asentaminen, käyttö ja ylläpito.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

HC40 TWIST™

Tämä on säädettävien moottorisänkyjen käsiohjainten uusi sukupolvi, joka on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. Ainutlaatuinen, kierteisesti muotoiltu HC40 TWIST™ eroaa ulkoasultaan HC40 FRAME™ -versioista

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoritekniikasta?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.