Ohjaimet

HC40 FRAME™ Standard

Tyylikäs, nykyaikaisiin säädettäviin moottorisänkyihin tarkoitettu LINAK® HC40 FRAME™ Standard -käsiohjain on suunniteltu kattavan käyttäjätutkimuksen pohjalta. Tämä käyttäjäkeskeinen, selkä- ja jalkaosan säätämiseen tarkoitettu langaton ohjain on mukautettavissa ja edustaa pohjoismaista suunnittelua parhaimmillaan.

Videot

HC40: paristojen vaihtaminen play-icon

LINAK HC40 FRAME™ -käsiohjaimen paristojen vaihtaminen

HC40 FRAME™ Standard

HC40 FRAME™ Standard on säädettäviin moottorisänkyihin suunniteltu käsiohjain. Se on tarkoitettu perusjärjestelmiin, joissa on sängyn selkä- ja jalkaosan säätötoiminto sekä mahdollisuus simultaaniohjaukseen. Ohjain toimii langattomasti, joten sängyssä ei ole häiritseviä johtoja.

Ohjaimen tyylikäs metallikehys sopii erinomaisesti yhteen sen tumman mattapinnan kanssa. Takaosan apuviivat sekä etuosan kuperat ja koverat painikkeet tekevät siitä erittäin intuitiivisen käyttää.

HC40 FRAME on suunniteltu helposti mukautettavaksi. Sen väri ja pintamateriaali voidaan mukauttaa yrityksen tai sänkymalliston brändin mukaiseksi.

HC40 FRAME™ Standard -datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

TWINDRIVE TD4 Standard -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka voit asentaa, käyttää ja ylläpitää LINAK TWINDRIVE -tuotteita.

TWINDRIVE® TD5 Standard -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan LINAK TWINDRIVE -tuotteiden asentaminen, käyttö ja ylläpito.

HC40 FRAME™

Tämä on säädettävien moottorisänkyjen käsiohjainten uusi sukupolvi, joka on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. HC40 FRAME™ -version metallikehys erottaa sen ulkoisesti HC40 TWIST™ -mallista.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Mukavuusalueen laajentaminen

LINAKilla tiedetään, että kotisängyissä tarvitaan turvallisia ja luotettavia karamoottorijärjestelmiä, jotka toimivat päivä toisensa jälkeen. TWINDRIVE-järjestelmä on täydellinen ratkaisu kotisänkyjen valmistajille.

HC40 FRAME™: paristojen vaihtaminen

Opi vaihtamaan käsiohjaimen HC40 FRAME™ paristot

  1. Avaa paristolokeron kansi painamalla soikean kaaren sisällä olevaa painiketta.
  2. Kansi nousee ja on helppo irrottaa.
  3. Nyt voit vaihtaa ohjaimen kaksi AAA-paristoa.
  4. Kiinnitä kansi asettamalla sen alareuna takaisin paikalleen ja painamalla alaspäin osoittavan nuolen alla olevaa kohtaa.

Saat lisätietoja HC40-tuoteperheestä osoitteesta www.linak.com/HC40

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.