HC40 FRAME Standard: pohjoismaista muotoiltua edustava langaton käsiohjain säädettäviin moottorisänkyihin
Ohjaimet

HC40 FRAME™ Standard

Tyylikäs, nykyaikaisiin säädettäviin moottorisänkyihin tarkoitettu LINAK® HC40 FRAME™ Standard -käsiohjain on suunniteltu kattavan käyttäjätutkimuksen pohjalta. Tämä käyttäjäkeskeinen, selkä- ja jalkaosan säätämiseen tarkoitettu langaton ohjain on mukautettavissa ja edustaa pohjoismaista suunnittelua parhaimmillaan.

Tuotekuvaus

HC40 FRAME™ Standard

HC40 FRAME™ Standard on säädettäviin moottorisänkyihin suunniteltu käsiohjain. Se on tarkoitettu perusjärjestelmiin, joissa on sängyn selkä- ja jalkaosan säätötoiminto sekä mahdollisuus simultaaniohjaukseen. Ohjain toimii langattomasti, joten sängyssä ei ole häiritseviä johtoja.

Ohjaimen tyylikäs metallikehys sopii erinomaisesti yhteen sen tumman mattapinnan kanssa. Takaosan apuviivat sekä etuosan kuperat ja koverat painikkeet tekevät siitä erittäin intuitiivisen käyttää.

HC40 FRAME on suunniteltu helposti mukautettavaksi. Sen väri ja pintamateriaali voidaan mukauttaa yrityksen tai sänkymalliston brändin mukaiseksi.

Tuotteen datalehti

HC40 FRAME™ Standard -datalehti

Katso tuotteen tiedot verkkolehdestä tai lataa PDF-tiedosto.

HC40 Advanced -käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa kuvataan HC40 Advanced -käsiohjaimen parittamisesta, käyttöönotosta ja käytöstä.

HC40 FRAME™

Tämä on säädettävien moottorisänkyjen käsiohjainten uusi sukupolvi, joka on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. HC40 FRAME™ -version metallikehys erottaa sen ulkoisesti HC40 TWIST™ -mallista.

HOMELINE-tuotevalikoima

Pieniä ja hiljaisia TWINDRIVE-järjestelmiä voi käyttää sekä joustinpatja- että sälepohjasängyissä.

Haluatko kysyä jotakin sähkökäyttöisestä karamoottoriteknologiasta?

- Emme ole ennustajia. Sen sijaan olemme karamoottoriteknologian asiantuntijoita. Meiltä voit siis kysyä mitä tahansa siihen liittyvää.

Tilaa LINAKin uutiskirje

Seuraa karamoottoriteknologian kehitystä sekä sitä, miten tämänhetkiset megatrendit vaikuttavat siihen ja miten se vastaa tulevaisuuden globaaleihin haasteisiin.