Ota yhteyttä meihin

LINAK® TWINDRIVE® -moottorijärjestelmät mahdollistavat kattavat ratkaisut säädettäviin sänkyihin. Sänkymoottorijärjestelmämme tuovat mahdollisimman paljon lisätilaa sähkökäyttöisen sängyn alle, ja niihin on integroitu erilaisia ominaisuuksia. Järjestelmä yksinkertaisesti kytketään sähköverkkoon ja halutunlaisen ohjaimen laitepariksi – olipa kyseessä sitten langaton käsiohjain tai sovellus.

Näiden järjestelmien salaisuus piilee niiden kokonaisvaltaisuudessa. Sänkymoottoriin on integroitu kaikki tarvittava, joten järjestelmässä tarvitaan tavallista vähemmän komponentteja. Mikä parasta, sänkymoottorien edistyneissä versioissa on erilaisia lisätoimintoja, kuten muistipaikat ja mahdollisuus lisätä lisävarusteita. Yrityksesi voi valita myös kahden sängyn rinnakkaiskäytön, mikä tekee näistä järjestelmistä erinomaisen ratkaisun mukaviin ja helposti säädettäviin sänkyjärjestelmiin.

Lue lisää -painike

Sänkymoottorien liiketoiminta-alueet

Sähkökäyttöisiä TWINDRIVE®-sänkymoottoreita, joita kutsutaan myös kahden karamoottorin järjestelmiksi, käytetään erityisesti kotien säädettävissä moottorisängyissä. Näiden karamoottorien ansiosta sänkyä voidaan säätää kahdella eri tavalla, vaikka sängyn runkoon asennetaankin vain yksi karamoottori.

 

Sänkymoottori säädettäviin sänkyihin

LINAK-sänkymoottorit eli TWINDRIVE®-karamoottorit ovat kokonaisvaltainen ratkaisu moottorisänkyjen säätämiseen. Olemme optimoineet sänkymoottorimme yhteensopiviksi useimpien sellaisten moottorisänkyjen runkojen kanssa, joiden poikittaispalkkien välit ovat vakiomittaisia ja joissa käytetään markkinoilla yleisesti saatavilla olevia yleiskäyttöisiä kääntökannakemalleja.

TWINDRIVE®-sänkymoottori on asennettava sängyn rungossa oleviin poikittaispalkkeihin. Poikittaispalkkeihin kiinnitetään kääntökannakkeet, jotta voitaisiin varmistaa, että sänkymoottorin pyörimisliike säätää sänkyä oikein. Karamoottori työntää kääntökannaketta poikittaispalkin kääntämiseksi, jolloin jokin säädettävän sängyn osista liikkuu.

Sängyn rungon poikittaispalkit LINAK TWINDRIVE -sänkymoottorin asentamiseen

 

Lisävarusteita ja edistynyttä teknologiaa sänkymoottoreille

LINAKin nykyaikaisissa sänkymoottoreissa käytetään Bluetooth®-tekniikkaa, jonka avulla sänkyjä voidaan säätää langattomasti. Käsiohjaimet tai sovellus kytketään sänkymoottorin laitepariksi Bluetooth®-yhteydellä, minkä jälkeen sänkyä voi ohjata langattomasti. Käyttäjät voivat ladata LINAK Bed Control -sovelluksen tai jonkin asiakkaidemme mukauttamista sovelluksista sängyn säätämiseen älypuhelimella käsiohjaimen sijaan.

TWINDRIVE®-sänkymoottorien edistyneissä versioissa järjestelmään voidaan liittää myös valinnaisia lisävarusteita. Se voi olla hierontamoottori tai LED-valokisko sängyn alustan voimakkaampaan valaisuun.

Lue lisää -painike

Usein kysytyt kysymykset

Mikä TWINDRIVE-sänkymoottori on?

LINAK®-sänkymoottorit eli TWINDRIVE®-karamoottorit ovat kokonaisvaltainen ratkaisu kahden moottorisängyn säätämiseen erikseen. Sänkyjä säädetään kahden karamoottorin avulla. Olemme optimoineet sänkymoottorimme yhteensopiviksi useimpien sellaisten moottorisänkyjen runkojen kanssa, joiden poikittaispalkkien välit ovat vakiomittaisia ja joissa käytetään markkinoilla yleisesti saatavilla olevia yleiskäyttöisiä kääntökannakemalleja.

Miten sänkymoottoria käyttävä järjestelmä toimii säädettävässä sängyssä?

Sänkymoottoria käyttävä järjestelmä asennetaan kääntökannakkeilla varustettuihin poikittaispalkkeihin. Tällöin sänkymoottorin tuottama pyörimisliike työntää kääntökannakkeita niin, että ne kääntävät poikittaispalkkia sängyn jonkin osan säätämiseksi.

Sängyn rungon poikittaispalkit LINAK TWINDRIVE -sänkymoottorin asentamiseen

Minkätyyppisiä sänkymoottoreita säädettäviin sänkyihin on tarjolla?

LINAKilla on kahdentyyppisiä sänkymoottoreita: Standard ja Advanced.

Standard-versiossa voidaan säätää sängyn selkä- ja jalkaosaa yhdellä karamoottorilla, ja ratkaisuun on integroitu seuraavat toiminnot: mekaaninen alaslasku, alhainen energiankulutus valmiustilassa ja sängynalusvalo.

LINAK-sänkymoottorien Advanced-versioilla on samat ominaisuudet kuin Standard-versioilla, sekä joitakin lisätoimintoja. Niihin on saatavilla kahden sängyn rinnakkaiskäyttömahdollisuus, muistipaikkojen tallennustoiminto sekä mahdollisuus lisätä joitakin lisävarusteita, kuten hierontamoottori tai ylimääräinen sängynalusvalo.

Standard- ja Advanced-versiot erottaa toisistaan niiden liittimistä. Jos vapaana on vielä yksi liitin virtajohdon liittämisen jälkeen, versio on Advanced.

LINAK TWINDIRVE -sänkymoottorin liittimistä näkee, onko kyseessä Standard- vai Advanced-versio.

Miten sänkymoottoria ohjataan?

LINAK-sänkymoottoreita ohjataan aina langattomasti. Integroidun Bluetooth-yhteyden ansiosta sähkökäyttöinen karamoottorijärjestelmä voidaan kytkeä pariksi joko jonkin langattoman käsiohjaimemme, LINAK Bed Control -sovelluksen tai yrityksesi itse mukauttaman sovelluksen kanssa.

Mitä sänkymoottoria käyttävän sängyn suunnittelussa on otettava huomioon?

Sänkyjä voidaan suunnitella monella tavoin, mutta säädettäviin sänkyihin valitaan tavallisesti joko yhden karamoottorin järjestelmä, kahden karamoottorin järjestelmä tai näiden yhdistelmä. Sängynrungot ovat kuitenkin hyvin erilaisia eri järjestelmille.

Sähkökäyttöisissä kahden karamoottorin järjestelmissä sängyn selkä- tai jalkaosaa säätävien poikittaispalkkien välien on oltava standardimittaisia. Poikittaispalkkiin on kiinnitettävä myös kääntökannakkeet, jotta sänkymoottori voisi työntää jotakin liikkeen aikaansaamiseksi.

Tässä videossa näytetään, miten asennus tehdään.

Mikä LINAK-sänkymoottoriversio on paras?

Se, mikä sänkymoottori on sopivin, riippuu täysin sängystä, johon säätötoiminnot halutaan integroida. Tästä syystä on mahdotonta ilman tarkempia tietoja sanoa, mikä LINAK-sänkymoottori sopii parhaiten mihinkin sänkymalliin.

On ensinnäkin tiedettävä, kuinka paljon työntövoimaa sänkyyn tarvitaan. Jos sängyn runko ja patjat ovat painavia, suosittelemme käyttämään TD5-sänkymoottoria, kun taas kevyemmillä patjoilla varustetuille sälepohjasängyille suosittelemme TD4-sänkymoottoria.

Toiseksi on tiedettävä, mitä ominaisuuksia sänkyyn halutaan lisätä. Standard-versio riittää perusominaisuuksilla varustetuille sängyille. Jos kuitenkin halutaan ylimääräinen karamoottori, kahden sängyn rinnakkaiskäyttö ja muistipaikkojen käyttömahdollisuus, Advanced-sänkymoottori on välttämätön.

Jos haluat selvittää, mikä järjestelmä soveltuu parhaiten yrityksesi vaatimuksiin, myyntitiimimme auttaa mielellään löytämään oikeanlaisen ratkaisun.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita LINAK® käyttää lisenssillä.

Tiedostot

HOMELINE-tuotevalikoima

Tutustu HOMELINE-järjestelmiin ja -tuotteisiin säädettäville sängyille ja nojatuoleille.

Tuotteidemme käyttökohteet

LINAK® valmistaa sähkökäyttöisiä lineaarisia karamoottorijärjestelmiä, joiden avulla voidaan tuottaa tasaista liikettä hyvin monenlaisissa käyttökohteissa. LINAK-tuotteita käytetään niin terveydenhuollossa, maataloudessa, säädettävissä kotisängyissä, toimistokalusteissa kuin teollisuusautomaatiossakin.

Tutustu LINAK-tuotteisiin ja niiden monipuolisiin käyttökohteisiin.

Haluatko kysyä jotakin?

- Tiimimme avustaa yritystäsi mielellään antamalla teknisiä tietoja, ohjeita projektien käynnistämiseen ja paljon muuta.

Ota yhteyttä